Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Young Sheldon: we zullen Sheldon nog zeker tot 2024 zien opgroeien

CBS heeft de spin-off van The Big Bang Theory, Youg Sheldon, vernieuwd met een vijfde, zesde en zevende seizoen.

De komedie waarin we een jonge Sheldon Cooper zien is vernieuwd, het vijfde seizoen zal in 2021-2022 te zien zijn, het zesde in 2022-2023 en het zevende in 2023-2024.


Young Sheldon wordt uitgezonden op donderdagavond en daarin spelen Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord, Matt Hobby en Jim Parsons (vertelling) een belangrijke rol. Terugkerende castleden zijn onder andere Wallace Shawn, Craig T. Nelson, Ryan Phuong, Wyatt McClure, Danielle Pinnock en Rex Linn. Young Sheldon draait om de jeugd van The Big Bang Theory's Sheldon Cooper (Parsons), de serie volgt een begaafde en naïeve jonge Sheldon (Armitage) terwijl hij zich een weg baant door het leven met zijn heel normale familie in Texas. Sheldons vader, George (Barber), worstelt om zijn weg te vinden als voetbaltrainer op de middelbare school en als vader begrijpt hij de jonge Sheldon niet. Sheldons moeder, Mary (Perry), beschermt en voedt haar zoon op in een stad waar hij gewoon niet past. Sheldons oudere broer, Georgie (Jordan), doet zijn best op de middelbare school. Sheldons tweelingzus, Missy (Revord), heeft soms een hekel aan alle aandacht die Sheldon krijgt, maar blijft ook degene die haar broer op betrouwbare wijze de waarheid kan vertellen. Sheldons geliefde Meemaw (Potts), zijn grofgebekte, hard drinkende grootmoeder uit Texas, is een groot voorstander van haar kleinzoon en zijn unieke gaven.

Het vierde seizoen trok gemiddeld 7.33 miljoen kijkers dat is wel lager dan het derde seizoen, 16 procent, maar dat is nog steeds genoeg om de serie een zeer ruimhartige vernieuwing te geven."Onder het behendige leiderschap van Chuck Lorre en Steve Molaro hebben de fantastische cast en getalenteerde schrijvers deze fantastische personages echt tot leven gewekt", aldus Kelly Kahl, president van CBS Entertainment. “Young Sheldon domineert het komedie landschap van uitzendingen met meer dan 2,5 miljoen kijkers en is de basis van CBS' best beoordeelde komedieserie op donderdag. De humor, warmte en het hart dat de Cooper-familie uitstraalt, is een onmiskenbare trekker voor de miljoenen fans die elke week afstemmen. We zijn verheugd om te zien wat de komende drie seizoenen in petto heeft voor een iets oudere Sheldon en alle Coopers."
Vorige aflevering
A Tornado, a 10-Hour Flight and a Darn Fine Ring
A Tornado, a 10-Hour Flight and a Darn Fine Ring
06x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Young Sheldon