Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The CW vernieuwt Kung Fu (2021) en DC's Stargirl

De martial artsserie Kung Fu (2021) en de Amerikaanse superheldenserie DC's Stargirl zijn door The CW vernieuwd met respectievelijk een tweede en derde seizoen.

DC's Stargirl zal terugkeren met een derde seizoen, dat heeft The CW bekend gemaakt. Het is een samenwerking tussen The CW en HBO Max. DC's Stargirl draait om Courtney Whitmore. Ze ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft, hij was de sidekick voor een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te 'lenen', wordt ze de inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden. The CW heeft niet alleen DC's Stargirl vernieuwd, ook Kung Fu (2021) krijgt er een nieuw seizoen bij.

Kung Fu (2021) ging vorige maand in première bij The CW en bleek een succes voor het netwerk. Het is dan geen grote verassing dat The CW Kung Fu (2021) nu vernieuwd heeft met een tweede seizoen. Kung Fu (2021) draait om een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw, die stopt met studeren en een levensveranderende reis maakt naar een geïsoleerd klooster in China. Wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad ontdekt ze dat deze overspoeld wordt door misdaad en corruptie. Om haar gemeenschap te beschermen en criminelen voor het gerecht te brengen gebruikt ze haar vechtsportvaardigheden en Shaolin-waarden.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00