Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW vernieuwt Kung Fu (2021) en DC's Stargirl

The CW vernieuwt Kung Fu (2021) en DC's Stargirl

De martial artsserie Kung Fu (2021) en de Amerikaanse superheldenserie DC's Stargirl zijn door The CW vernieuwd met respectievelijk een tweede en derde seizoen.
DC's Stargirl zal terugkeren met een derde seizoen, dat heeft The CW bekend gemaakt. Het is een samenwerking tussen The CW en HBO Max. DC's Stargirl draait om Courtney Whitmore. Ze ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft, hij was de sidekick voor een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te 'lenen', wordt ze de inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden. The CW heeft niet alleen DC's Stargirl vernieuwd, ook Kung Fu (2021) krijgt er een nieuw seizoen bij.

Kung Fu (2021) ging vorige maand in première bij The CW en bleek een succes voor het netwerk. Het is dan geen grote verassing dat The CW Kung Fu (2021) nu vernieuwd heeft met een tweede seizoen. Kung Fu (2021) draait om een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw, die stopt met studeren en een levensveranderende reis maakt naar een geïsoleerd klooster in China. Wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad ontdekt ze dat deze overspoeld wordt door misdaad en corruptie. Om haar gemeenschap te beschermen en criminelen voor het gerecht te brengen gebruikt ze haar vechtsportvaardigheden en Shaolin-waarden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten