Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 51

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Tussen alle kerst- en eindejaarprogramma’s door zou je bijna denken dat het serielandschap helemaal stil ligt. Buiten links en rechts nog wat herhalingen van series die je al voor de honderdste keer kan bekijken is er gelukkig toch nog iets waarmee we de seriefanaten de komende dagen blij kunnen maken. Op FOX start het vierde seizoen van Empire en Play More pakt uit met het tweede seizoen van Counterpart en het debuutseizoen van State of Happiness. Fijne Kerstdagen alvast.

18 december
20.30 – Empire – Seizoen 4 (FOX)

21 december
23.00 – The X Files (H) – Seizoen 10 (CAZ)

22 december
21.00 – Chance (H) – Seizoen 1 (FOX)

23 december
17.35 – State of Happiness – Seizoen 1 (Play More Series)

25 december
03.00 – Counterpart – Seizoen 2 (Play More Series)Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03