Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 21 en 22 juli, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 21 en 22 juli, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend, dan kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt zien.
Koning Voetbal is vertrokken en ook tennis doet niet meer mee deze zomer. Het wielrennen gaat nog wel in volle vaart door en ook kunnen we om het weekend Max Verstappen in actie zien bij de F1. Dit weekend strijkt het race-circus neer in Duitsland. Genoeg reden dus om voor de buis te zitten dit weekend. Maar voor diegene die liever series kijken en de sport graag overslaan, hier weer een beknopt overzicht van wat er dit weekend te zien is aan series.

Op vrijdag is het derde seizoen van de Sky 1-serie Stan Lee's Lucky Man van start gegaan, de serie is vanaf 22 juli te zien bij Play More Series in België. Ook op vrijdag, maar dan bij Videoland, de Nederlandse dramedy Danni Lowinski (NL), de complete serie (seizoen één t/m vier) is daar te zien. Ook kun je vanaf dit weekend het vierde seizoen van Killjoys en het derde seizoen van Wynonna Earp gaan volgen bij Space. Bij Cinemax is het tweede seizoen gestart van Outcast.

Vanaf zaterdag 21 juli kun je elke zaterdag genieten van dubbele afleveringen van het allerlaatste vierde seizoen van The Bridge (2011) bij NPO 2.

Saga Norén en Henrik Sabroe hebben hun handen weer vol aan een misdaad die gepleegd is op een klein eilandje onder de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden. In dit allerlaatste seizoen worden de eindjes aan elkaar geknopt en zullen Saga en Henrik niet meer terugkeren in televisieland.

Video on youtube


Op zondag start bij Oxygen het vijfde seizoen van de serie Cold Justice. Daar moet de serieliefhebber het mee doen dit weekend. Gelukkig maar dat HBO, Netflix en Videoland ook nog andere ‘oudere’ series in hun pakket hebben, dus er is altijd wel wat te zien. Op die manier kun je ook weer een serie wegstrepen van je nog-te-kijken lijst.

Bij welke serie ga jij kijken dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten