Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 43

Op het eerste gezicht zou je zeggen dat we voor een rustige tv-week staan met weinig nieuwigheden. Dat klopt natuurlijk wel, maar wat we de komende week gepresenteerd krijgen is wel meer dan de moeite waard.

Project Axel (Vier), Babylon Berlin (Play More) en Tabula Rasa (Eén) zijn alvast twee premières om naar uit te kijken. Voeg daar nog de herhalingen bij van Les Témoins (Canvas), Spies of Warsaw (BBC Ent.), The X Files (Q2) en Van Vlees en Bloed (Eén) aan toe en je weet dat het toch nog een drukke week kan worden. Vooral de laatste reeks is een dikke aanrader voor wie de serie nog niet gezien heeft. Van Vlees en Bloed wordt tot op heden nog steeds beschouwd als de beste reeks die Vlaanderen ooit heeft voortgebracht.

24 oktober
22.45 - The Pranker (H) – Seizoen 1 (BBC Ent.)
22.55 – Les Témoins (H) – Seizoen 1 (Canvas)

25 oktober
21.00 – Hustle – Seizoen 7 (BBC Ent.)

26 oktober
20.35 – Project Axel – Seizoen 1 (Vier)
22.30 - Babylon Berlin - Seizoen 1 (Play More Series)

27 oktober
21.55 – Spies of Warsaw (H) – Seizoen 1 (BBC Ent.)

28 oktober
20.30 – Rosemary's Baby (H) – Seizoen 1 (FOX)

29 oktober
21.30 – Tabula Rasa – Seizoen 1 (Eén)
22.20 – The X Files (H) – Seizoen 10 (Q2)

30 oktober
21.25 – Van Vlees en Bloed (H) – Seizoen 1 (Eén)

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
Gisteren, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
Gisteren, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
Gisteren, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57