Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 40

Een nieuwe week in het Vlaamse serielandschap, die we helaas mogen beginnen met slecht nieuws. Sinds 1 oktober is Sundance TV gestopt met uitzendingen voor de Nederlandstalige markt. Jammer, want de zender blonk uit in sterke reeksen, docu’s en films. Voor de mensen die houden van nostalgie hebben we dan weer goed nieuws. Sinds enkele weken zit Eclips TV in de pakketten van Proximus en Telenet.

De zender richt zich voornamelijk op senioren en pakt dagelijks uit met een aflevering van een Vlaamse reeks uit het rijke BRT-archief. De liefhebbers konden al genieten van Wij Heren Van Zichem, Hard Labeur en deze week staat de jeugdreeks Rogier Van Ter Doest op het programma. Jammer genoeg stelt de zender pas op woensdag zijn programmatering voor vanaf de daaropvolgende maandag. Daardoor vernamen we de start van die programma’s te laat om deze in de rubriek op te nemen.

Af en toe de programmering van de zender eens bekijken is dus de boodschap. Voor de rest nog een tip voor de komende week: Eén pakt namelijk uit met de herhaling van het eerste seizoen van Salamander, waarvan we later dit jaar of begin 2018 het tweede seizoen op onze boterham krijgen. Wie deze hoog gewaardeerde reeks in 2012 gemist heeft, krijgt nu een nieuwe kans en de rest kan ze herbekijken, zodat hij of zij mee is voor het tweede seizoen.


3 oktober
20.35 – Will & Grace – Seizoen 9 (TLC)
22.30 – Star – Seizoen 2 (Fox)
22.45 – The Mimic – Seizoen 2 (BBC Ent.)

5 oktober
23.30 – Sleepy Hollow – Seizoen 3 (Q2)

6 oktober
20.35 – CSI: Cyber – Seizoen 1 (Zes)

7 oktober
21.25 – Salamander (H) – Seizoen 1 (Eén)

8 oktober
21.25 – Taken – Seizoen 1 (Q2)

9 oktober
22.25 – Bull (2016) (H) – Seizoen 1 (Vijf)
22.45 – Uncle – Seizoen 3 (BBC Ent.)


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst