Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Young Rock en The Kenan Show in februari in première bij NBC

Young Rock en The Kenan Show in februari in première bij NBC

Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat na zes afleveringen even op pauze, vorig jaar werd het naar een nieuw tijdslot verplaats op de dinsdag om 20:00. In dat tijdsslot gaan 16 februari de nieuwe, halfuur durende komedieseries Young Rock en The Kenan Show in première. Zoey's Extraordinary Playlist zal in de lente terugkeren, maar op welke dag en welk tijdstip is nog niet bekend. Vanaf mei tot de zomer houdt The Voice het blok op de dinsdag namelijk bezet.

Normaal gesproken is het bij NBC op donderdagavond komedieavond, vorig jaar werd dat blok verkort van twee naar één uur uitzendtijd. Vanaf februari zend NBC dus komedies uit op de dinsdag, dat is voor het eerst sinds het seizoen van 2018-17 dat NBC komedies uitzendt buiten de donderdag.

Young Rock draait om het leven van Dwayne Johnson/The Rock (Ballers) en laat zien hoe zijn leven hem heeft gevormd tot de man die hij nu is. Dwayne Johnson speelt zelf de hoofdrol in de serie. NBC heeft ook een korte teaser uitgebracht van de serie.


The Kenan Show draait om de presentator van Atlanta's #2 ochtendshow. Hij is recent weduwe geworden en worstelt met het balans tussen zijn baan en zijn jonge dochters, ondanks alle 'hulp' die hij krijgt van zijn schoonvader en zijn broer/manager/huisgast. Kenan Thompson (Saturday Night Live) speelt de hoofdrol in de serie.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten