Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Who's the Boss sequel met Tony Danza en Alyssa Milano in productie bij Sony Pictures Television

Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.

De nieuwe serie zal zich dertig jaar na de gebeurtenissen uit het origineel afspelen. De serie draait om Tony Micelli en zijn relatie met zijn dochter Samantha. Tony is nu met pensioen en Samantha is alleenstaande moeder en woont in het huis, waarin de originele serie zich afspeelde.

In de sequel pakken de originele castleden Tony Danza en Alyssa Milano hun rollen weer op. Zij speelden in Who's the Boss? uit 1984 respectievelijk de rollen van de hoofdpersonages Tony en Samantha Micelli. Norman Lear zal samen met Brent Miller, Dan Farah en Danzo en Milano dienen als uitvoerend producent van de sequel.


Who's the Boss
Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
06 aug 2020 22:09 -
Wat is dat toch dat de laatste jaren al die ouwe meuk weer reboots of remakes moet krijgen? Laat die oude series toch in vrede rusten...
Zijn er nu echt mensen die hierom vragen? Of is het nu echt gebeurd met de creativiteit en durf in Tinseltown?
Reageer
avatar_antimidant
13 aug 2020 18:48 -
Naar Alyssa Milano kan ik altijd kijken
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03