Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Starz ontwikkelt Outlander prequel-serie

Starz zal de wereld van Outlander uitbreiden met een prequel-serie die nu in de maak is.

Outlander-showrunner Matthew B. Roberts keert terug om de prequel-serie te schrijven en te produceren. Ook terugkerende uitvoerende producenten Ronald D. Moore en Maril Davis zijn onder hun Tall Ship Productions. Sony Pictures Television wordt de studio. Speculaties over een Outlander-prequel met Roberts aan het roer begonnen afgelopen zomer toen Deadline contact opnam met Starz over het project.

Het nieuws over de prequel-serie komt voorafgaand aan de start van het zesde seizoen van Outlander op 6 maart, dat begint kort na de traumatiserende gebeurtenissen van seizoen vijf. Toen de kijkers Claire (Catrionia Balfe) voor het laatst zagen, was ze teruggekeerd naar Fraser's Ridge nadat ze was ontsnapt aan een gewelddadige ontmoeting met Lionel Brown. Claire en Jamie (Sam Heughan) werden geconfronteerd met de dreiging van een dreigende Revolutionaire Oorlog en een beslissing over wat het beste is voor hun gezin.

Volgens de logline ziet seizoen zes “een voortzetting van de strijd van Claire en Jamie om degenen van wie ze houden te beschermen, terwijl ze door de beproevingen en beproevingen van het leven in koloniaal Amerika navigeren. Het vestigen van een thuis in de Nieuwe Wereld is zeker geen gemakkelijke taak, vooral niet in het wilde achterland van North Carolina - en misschien wel het belangrijkste - tijdens een periode van dramatische politieke onrust. De Frasers streven ernaar om de vrede te bewaren en te bloeien in een samenleving die – zoals Claire maar al te goed weet – onbewust op weg is naar Revolution. Tegen deze achtergrond, die de geboorte van de nieuwe Amerikaanse natie inluidt, hebben Claire en Jamie samen een huis gebouwd op Fraser's Ridge.

De serie is gebaseerd op de Outlander-boekenreeks van Diana Gabaldon, die begin februari onthulde dat ze een prequel op de franchise schrijft. Op Facebook deelde Gabaldon dat de prequel in de maak is rond Ellen MacKenzie, de vrouw van Brian Fraser en de moeder van Jamie Fraser. De auteur heeft eerder ook een jonge Jamie Fraser gecentreerd in het boek uit 2013.

Starz heeft Outlander al vernieuwd met een zevende seizoen, dat gebaseerd zal zijn op het zevende deel van de acht boeken in de serie.
Video on youtube
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
07 Mei 2022 16:30 -
outlander top serie
Reageer