Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 19-2023

Weekoverzicht 19-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 8 tot en met 14 mei. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 19.
Serienieuws

Datums


Non mi lasciare


Het Italiaanse misdaaddrama Non mi lasciare (Don’t Leave Me) gaat later deze maand van start op de Belgische televisie bij zender Canvas. De serie speelt zich af in Venetië, waar in de lagune het levenloze lichaam van de minderjarige Gilberto wordt gevonden. De politie denkt in eerste instantie aan zelfmoord, maar rechercheur Elena Zonin (Vittoria Puccini) vermoedt dat hij het slachtoffer is geworden van een pedofielennetwerk. Gilberto blijkt door een fatale dosis ketamine om het leven te zijn gekomen en volgens zijn zus ging hij regelmatig om met oudere jongens. Non mi lasciare is vanaf zaterdag 27 mei te zien op Canvas.

Suspect


De Britse thrillerserie Suspect met James Nesbitt (Bloodlands) is vanaf eind deze maand te zien op België Eén. De misdaadreeks volgt de ervaren detective Danny Frater (Nesbitt) die zich voor een identiteitscheck meldt in het mortuarium, waarna hij ontdekt dat het slachtoffer zijn van hem vervreemde dochter Christina is. Volgens de lijkschouwer gaat het om zelfmoord, maar Frater weigert dat te geloven. Suspect is vanaf vrijdag 27 mei te zien op België Eén.

Gecancelde/beëindigde Series


Human Resources


Eerder deze maand werd er al bekend gemaakt dat de animatieserie Human Resources geen derde seizoen gaat krijgen. Er is wel een beetje goed nieuws want het tweede seizoen zal op 9 juni van start gaan bij Netflix.

Algemeen nieuws

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


The CW


De Australische dramedy Bump gaat naar The CW. Een derde seizoen is al aangekondigd door Stan, maar het tweede seizoen zal ergens deze zomer te zijn bij het Amerikaanse The CW. Niet alleen Bump zal worden uitgezonden door The CW. Ook Family Law (CA) – seizoen 2, Moonshine – seizoen 1 en Run The Burbs – Seizoen 1 zullen deze zomer in Amerika te zien zijn bij The CW.

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van mei die in week 20 van start of in première zullen gaan.



-

Woensdag 17 mei


Onderhuids – Serie première (Streamz)
17.00 - Silverpoint – Seizoen 2 (CBBC)
De Eindmusical – Seizoen 5 (YouTube)
Tomorrow, I'll Be Someone's Girlfriend – Seizoen 2 (MBS)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten