Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 14-2023

Weekoverzicht 14-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 3 tot en met 10 april 2023. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 14.
Vanwege Pasen is het weekoverzicht een dag later gepubliceerd.
Serienieuws

Datums


Call the Midwife


Een dertiende seizoen van Call the Midwife is inmiddels in productie gegaan, maar het twaalfde seizoen zal vanaf 29 april te zien zijn bij BBC First. De Britse dramaserie speelt zich af in de jaren vijftig en zestig en volgt een de vroedvrouwen die werken in het Londense East End. Seizoen twaalf opent in 1968, als de conservatieve politicus Enoch Powell met de beroemde ‘Rivers of Blood’-toespraak voor veel verdeeldheid heeft gezorgd. De vroedvrouwen verwelkomen ondertussen een nieuwe collega genaamd Veronica, die meteen bij iedereen geliefd is behalve bij zuster Crane. Verder wordt Trixies relatie met Matthew sterker, terwijl Shelagh en Dr. Turner hun werk proberen te combineren met hun jonge gezin.

Leopard Skin


De misdaadserie Leopard Skin, die vorig jaar in première ging bij de Amerikaanse vod-dienst Peacock, is vanaf 23 april op de Nederlandse televisie te zien bij FOX. Het verhaal draait om een criminele bende die een diamantroof flink uit de hand laat lopen, waarna ze een strandhuis aan de Mexicaanse kust binnendringen. Het huis blijkt toe te behoren aan twee mysterieuze vrouwen (Carla Gugino, The Haunting en Gaite Jansen, Peaky Blinders) en als zij onthullen meer gasten te verwachten, dreigt ook de gijzeling compleet uit de hand te lopen. Leopard Skin werd bedacht door Sebastian Gutierrez, die in het echte leven getrouwd is met Gugino.

Wellington Paranormal


Vanaf 21 april kun je bij de Belgische zender Canvas kijken naar een zestal nieuwe afleveringen van Wellington Paranormal. De komische horrorserie speelt zich af in de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en draait om een bijzondere eenheid van de politie die de taak heeft onverklaarbare zaken te onderzoeken. In de start van het tweede seizoen onderzoeken rechercheurs Minogue (Mike Minogue) en O'Leary (Karen O'Leary) verdwijningen in en rond de haven van Wellington. Sergeant Maaka (Maaka Pohatu) vermoedt dat er een zeemonster bij betrokken is, maar wil zijn theorie niet delen.

Gecancelde Series


Ziwe


Showtime heeft het sketchprogramma Ziwe gecanceld na twee seizoenen. Het komische late-night programma is in Nederland te zien op Ziggo.

Premièredatums


Drops of God


Op 21 april april gaat de nieuwe Frans/Japanse dramaserie Drops of God in première bij Apple TV+. De dramaserie verteld het verhaal van de wijnwereld die rouwt om de dood van Alexandre Léger als zijn vervreemde dochter Camille verneemt dat zijn buitengewone collectie nu van haar is. Maar voordat ze haar erfenis kan opeisen, moet Camille Alexandre's protégé, Issei, verslaan in een test van hun zintuigen. De serie is gebaseerd op de Japanse manga.

Vernieuwde Series


Beat Shazam


Beat Shazam is vernieuwd met een zesde seizoen door FOX en het zal op 23 mei van start gaan bij de kabelaar.

Algemeen nieuws

Wist je Dat?


Heels


Ergens deze zomer het tweede seizoen van Heels van start gaat bij Starz. Stephen Amell (Arrow) heeft dat onthuld op Instagram. Starz onthulde nog geen exacte datum maar wel het volgende: ‘Heels is een verhaal over de mannen en vrouwen die hun dromen najagen in de wereld van pro-worstelen in kleine steden. Het speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgië en volgt een worstelpromotie in familiebezit terwijl twee broers en rivalen oorlog voeren om de nalatenschap van hun overleden vader. In de ring moet iemand de good guy spelen en iemand moet hun aartsvijand spelen, de hel. Maar in de echte wereld kunnen die personages moeilijk zijn om waar te maken - of moeilijk om achter te laten.’

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van die in week 15-2023 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 10 april


The IT Crowd - Seizoen 1 (Canvas)

-

Dinsdag 11 april


Niet klein te krijgen – Serie première (BNNVARA)

-

Woensdag 12 april


American Manhunt: The Boston Marathon Bombing – Serie première (Netflix)
Dag & Nacht – Serie première (AVROTROS)
Tá Tudo Certo – Serie première (Disney+)

-

Donderdag 13 april


Il Caso Alex Schwazer – Serie première (Netflix)
Obsession – Serie première (Netflix)

-

Vrijdag 14 april


Queenmaker – Serie première (Netflix)
Salade Grecque – Serie première (Prime Video)

-

Zondag 16 april


Drag Race España – Seizoen 3 (ATRESplayer Premium)
Million Dollar Island – Seizoen 2 (SBS 6)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten