Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon werkt aan sciencefictionserie Dawn

Amazon Studios werkt samen met Macro Television aan een nieuwe sciencefictionserie op basis van het boek Dawn van Octavia E. Butler uit 1987.

Victoria Mahoney gaat een pilot van de serie regisseren. Het project was al in ontwikkeling sinds 2017. Nu Amazon partner is geworden is de kans groot dat de serie er echt gaat komen. Het boek Dawn won een Hugo Award en vertelt het verhaal van een zwarte vrouw die met buitenaardse wezens werkt om het menselijk ras 250 jaar na een nucleaire oorlog te doen herleven.

9128 Dawn

Victoria Mahoney was de eerste vrouw die een Star Wars-film regisseerde. Daarnaast werkte ze aan de Netflix-series Seven Seconds en You, de TNT-serie I Am The Night en HBO's komende horrorserie Lovecraft Country.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03