Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon werkt aan sciencefictionserie Dawn

Amazon Studios werkt samen met Macro Television aan een nieuwe sciencefictionserie op basis van het boek Dawn van Octavia E. Butler uit 1987.

Victoria Mahoney gaat een pilot van de serie regisseren. Het project was al in ontwikkeling sinds 2017. Nu Amazon partner is geworden is de kans groot dat de serie er echt gaat komen. Het boek Dawn won een Hugo Award en vertelt het verhaal van een zwarte vrouw die met buitenaardse wezens werkt om het menselijk ras 250 jaar na een nucleaire oorlog te doen herleven.

9128 Dawn

Victoria Mahoney was de eerste vrouw die een Star Wars-film regisseerde. Daarnaast werkte ze aan de Netflix-series Seven Seconds en You, de TNT-serie I Am The Night en HBO's komende horrorserie Lovecraft Country.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Supernatural , één van de belangrijkste series in de geschiedenis van The CW , krijgt een comeback met de prequel The Winchesters , waarin de ouders van Dean en Sam Winchester centraal staan.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
woensdag, 16:00