Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Opnamen gestart van The Perfectionists, spin-off van Pretty Little Liars

Opnamen gestart van The Perfectionists, spin-off van Pretty Little Liars

Regisseur Elizabeth Allen Rosenbaum maakt voor Freeform een pilot voor de nieuwe tiener-televisieserie The Perfectionists, een spin-off van Pretty Little Liars.
Het verhaal van Pretty Little Liars gaat over vijf meisjes. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een sleepover. Die dag verdwijnt Alison spoorloos, maar later lijkt ze toch nog in leven. De spin-off zal een vergelijkbaar thema hebben.

The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi.

Embed from Getty Images
Elizabeth Allen Rosenbaum

Rosenbaum werkt als regisseur en uitvoerend producent aan de pilot van Warner Horizon televisie. De eerste opnamen voor kabelkanaal Freeform vonden deze week plaats in Portland, Oregon.

"Ik ben enthousiast om samen te werken met Freeform en Warner Horizon. Ik heb de productie deze maand opgepakt met een fenomenale jonge cast en toegewijde crew. En ik ben meer dan ooit enthousiast om dit volgende deel van de Pretty Little Liars-story te maken, voor alle toegewijde fans”, aldus Rosenbaum.

Freeform bestelde in september de pilot voor The Perfectionists met onder meer acteurs Sasha Pieterse en Janel Parrish. Pretty Little Liars-showrunner I. Marlene King schreef de pilot en is uitvoerend producent.

Pieterse en Parrish hernemen hun rollen uit de originele serie in de pilot, die is gebaseerd op de roman The Perfectionists, geschreven door Sara Shepard. Die schreef ook het boek waarop Pretty Little Liars is gebaseerd. Het project is al lang in de maak, want Freeform startte de ontwikkeling in 2014.

Embed from Getty Images
Sasha Pieterse
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

antimidant
31 maart 2018, 14:02
Ben benieuwd
0
Log in om een reactie achter te laten