Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pretty Little Liars krijgt spin-off pilot

Pretty Little Liars krijgt spin-off pilot

Op 27 juni 2017 kwam er een eind aan de mysterieuze dramaserie Pretty Little Liars. Freeform heeft er kennelijk nog niet genoeg van, er is een spin-off in de maak.

Na zeven seizoenen wisten de fans van Pretty Little Liars eindelijk wie A was, nu komt er misschien een nieuwe mysterie naar twee van de vijf mooie kleine leugenaars. Sasha Pieterse en Janel Parisch kruipen in de pilot opnieuw in de huid van respectievelijk Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal. Dat zullen zij niet doen in Rosewood, maar in Beacon Heights.

In The Perfectionists lijkt alles in Beacon Heights perfect, van de topuniversiteit tot de ambitieuze inwoners. Maar niets is wat het lijkt in Beacon Heights. De stress van perfectie leidt tot de eerste moord. Achter iedere Perfectionist ligt een geheim, een leugen en een benodigd alibi.

Op dit moment is er slechts een pilotaflevering besteld. Of deze tot serie zal worden besteld is afwachten. Het is niet de eerste keer dat Pretty Little Liars een spin-off zou krijgen. In 2013/2014 kreeg de serie al een korte spin-off Ravenswood van slechts dertien aflevering met Tyler Blackburn, ook bekend als Caleb Rivers, in de hoofdrol.

Zou jij naar de nieuwe spin-off van Pretty Little Liars gaan kijken?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Linda60
Linda60 27 september 2017, 19:23
Ben benieuwd. Zal wel gaan kijken. Beacon Height is een afgeleide van teen wolf
antimidant
antimidant 1 oktober 2017, 15:57
yep
Log in om een reactie achter te laten