Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars krijgt spin-off pilot

Op 27 juni 2017 kwam er een eind aan de mysterieuze dramaserie Pretty Little Liars. Freeform heeft er kennelijk nog niet genoeg van, er is een spin-off in de maak.

Na zeven seizoenen wisten de fans van Pretty Little Liars eindelijk wie A was, nu komt er misschien een nieuwe mysterie naar twee van de vijf mooie kleine leugenaars. Sasha Pieterse en Janel Parisch kruipen in de pilot opnieuw in de huid van respectievelijk Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal. Dat zullen zij niet doen in Rosewood, maar in Beacon Heights.

In The Perfectionists lijkt alles in Beacon Heights perfect, van de topuniversiteit tot de ambitieuze inwoners. Maar niets is wat het lijkt in Beacon Heights. De stress van perfectie leidt tot de eerste moord. Achter iedere Perfectionist ligt een geheim, een leugen en een benodigd alibi.

Op dit moment is er slechts een pilotaflevering besteld. Of deze tot serie zal worden besteld is afwachten. Het is niet de eerste keer dat Pretty Little Liars een spin-off zou krijgen. In 2013/2014 kreeg de serie al een korte spin-off Ravenswood van slechts dertien aflevering met Tyler Blackburn, ook bekend als Caleb Rivers, in de hoofdrol.

Zou jij naar de nieuwe spin-off van Pretty Little Liars gaan kijken?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Linda60
27 sep 2017 19:23 -
Ben benieuwd. Zal wel gaan kijken. Beacon Height is een afgeleide van teen wolf
Reageer
avatar_antimidant
01 okt 2017 15:57 -
yep
Reageer

Laatste nieuws

Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Gisteren, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56