Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Producer Greg Berlanti krijgt internationale Emmy Founders Award

Producer Greg Berlanti, tot wiens werk de hitseries Arrow en The Flash (2014) van The CW behoren, zal worden geëerd met de International Emmy Founders Award dit jaar.

Berlanti zal de prijs ontvangen tijdens het International Emmy gala op 19 november.

Naast The Flash (2014) en Arrow produceerde Berlanti DC's Legends of Tomorrow, Supergirl, Riverdale en Black Lightning voor The CW en was hij uitvoerend producent op NBC's Blindspot. Momenteel werkt hij aan verschillende series, waaronder Lifetime's thriller You, ABC's nieuwe serie Deception (2018), en de nog titelloze Sabrina-serie voor Netflix, gebaseerd op de originele hitshow over een tienerheks.

Embed from Getty Images
Greg Berlanti

"Greg Berlanti is een producer wiens shows en personages de unieke kracht hebben om een ​​wereldwijd publiek te bereiken in alle genres en demografieën", aldus Academy president en CEO Bruce L. Paisner. "We kijken ernaar uit om zijn opmerkelijke oeuvre te honoreren met onze Founders Award."

Greg Berlanti zei dat hij "geëerd" was om deze erkenning te krijgen. "Ik probeer door te gaan met een zinvolle en vermakelijke inhoud die resoneert met een wereldwijde fanbase."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00