Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jerusalem’s Lot wordt Chapelwaite de nieuwe serie van Epix

Jerusalem’s Lot wordt Chapelwaite de nieuwe serie van Epix

Emily Hampshire zal samen met Adrien Brody de hoofdrol spelen in de nieuwe Epix dramaserie gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King.
Schitt's Creek's Emily Hampshire zal de vrouwelijk hoofdrol op zich nemen in de nieuwe serie tegenover Adrien Brody (Peaky Blinders). De serie speelt zich af in 1850 en zal in april in productie gaan in Halifax, Nova Scotia. De bedoeling is om de serie in de herfst van 2020 in première te laten gaan.

Chapelwaite volgt kapitein Charles Boone (Brody, foto) die zijn gezin met drie kinderen verplaatst naar zijn voorouderlijk huis in het kleine, schijnbaar slaperige stadje Preacher's Corners, Maine nadat zijn vrouw op zee sterft.



Hampshire (foto) zal in Chapelwaite, Rebecca Morgan spelen een ambitieuze vrouw die Preacher's Corners verliet om naar Mount Holyoke College te gaan en is teruggekeerd met een voorschot om een verhaal te schrijven voor het nieuwe en prestigieuze Atlantic Magazine. De serie is uitvoerend geproduceerd door Donald De Lin (Wayward Pines) samen met showrunners Jason en Peter Filardi.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

BlackBiker
7 maart 2020, 13:07
Ik begrijp de titel van dit artikel niet. Wat heeft Jerusalem's Lot er mee te maken? Dat gaat toch over heksen en vampiers? Daar lees ik dan weer niets over terug in het artikel.
0
renzoroy
7 maart 2020, 13:18
Jerusalem's Lot is de titel van het Stephen King verhaal, waarop deze serie gebaseerd.
1
BlackBiker
7 maart 2020, 13:25
Ah ok. Dat komt (voor mij dan) niet helemaal goed uit de verf in dit artikel. Uiteraard ken ik dat boek en de film Salem's Lot die daar naar is gemaakt.

Dus ook deze serie gaat dan over supernatural zaken?
Dat begreep ik er niet uit. Ik dacht aan een drama met een gezin dat in een nieuwe omgeving moet zien te aarden met een tragedie van een pas overleden moeder / vrouw op de achtergrond.

Maar een serie naar een verhaal van Stephen King kán leuk zijn. Ze kunnen het ook vreselijk verpesten. Zie bijvoorbeeld Under the Dome.
Afwachten maar wat dit wordt.
0
renzoroy
7 maart 2020, 13:45
Nee, Salem's Lot is gebaseerd op het gelijknamige boek. Deze serie is gebaseerd op een kort verhaal uit King's collectie Night Shift.
1
BlackBiker
7 maart 2020, 16:07
I stand corrected! Je hebt helemaal gelijk.
Ik was die verhalenbundel (Satanskinderen in het Nederlands) helemaal vergeten. Hij staat hier in de kast, dus binnenkort dat verhaal maar weer eens lezen.
1
Log in om een reactie achter te laten