Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jerusalem’s Lot wordt Chapelwaite de nieuwe serie van Epix

Emily Hampshire zal samen met Adrien Brody de hoofdrol spelen in de nieuwe Epix dramaserie gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King.

Schitt's Creek's Emily Hampshire zal de vrouwelijk hoofdrol op zich nemen in de nieuwe serie tegenover Adrien Brody (Peaky Blinders). De serie speelt zich af in 1850 en zal in april in productie gaan in Halifax, Nova Scotia. De bedoeling is om de serie in de herfst van 2020 in première te laten gaan.

Chapelwaite volgt kapitein Charles Boone (Brody, foto) die zijn gezin met drie kinderen verplaatst naar zijn voorouderlijk huis in het kleine, schijnbaar slaperige stadje Preacher's Corners, Maine nadat zijn vrouw op zee sterft.Hampshire (foto) zal in Chapelwaite, Rebecca Morgan spelen een ambitieuze vrouw die Preacher's Corners verliet om naar Mount Holyoke College te gaan en is teruggekeerd met een voorschot om een verhaal te schrijven voor het nieuwe en prestigieuze Atlantic Magazine. De serie is uitvoerend geproduceerd door Donald De Lin (Wayward Pines) samen met showrunners Jason en Peter Filardi.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BlackBiker
07 mrt 2020 13:07 -
Ik begrijp de titel van dit artikel niet. Wat heeft Jerusalem's Lot er mee te maken? Dat gaat toch over heksen en vampiers? Daar lees ik dan weer niets over terug in het artikel.
Reageer
avatar_renzoroy
07 mrt 2020 13:18
Jerusalem's Lot is de titel van het Stephen King verhaal, waarop deze serie gebaseerd.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 mrt 2020 13:25
Ah ok. Dat komt (voor mij dan) niet helemaal goed uit de verf in dit artikel. Uiteraard ken ik dat boek en de film Salem's Lot die daar naar is gemaakt.

Dus ook deze serie gaat dan over supernatural zaken?
Dat begreep ik er niet uit. Ik dacht aan een drama met een gezin dat in een nieuwe omgeving moet zien te aarden met een tragedie van een pas overleden moeder / vrouw op de achtergrond.

Maar een serie naar een verhaal van Stephen King kán leuk zijn. Ze kunnen het ook vreselijk verpesten. Zie bijvoorbeeld Under the Dome.
Afwachten maar wat dit wordt.
Reageer
avatar_renzoroy
07 mrt 2020 13:45
Bijgewerkt op: 07 mrt 2020 13:53
Nee, Salem's Lot is gebaseerd op het gelijknamige boek. Deze serie is gebaseerd op een kort verhaal uit King's collectie Night Shift.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 mrt 2020 16:07
I stand corrected! Je hebt helemaal gelijk.
Ik was die verhalenbundel (Satanskinderen in het Nederlands) helemaal vergeten. Hij staat hier in de kast, dus binnenkort dat verhaal maar weer eens lezen.
Reageer

Laatste nieuws

Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Gisteren, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03