Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Hit and Run

Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Hit and Run

Netflix heeft al in 2018 Hit and Run als serie besteld. De spionnen-dramaserie komt van de Fauda bedenkers Lior Raz en Avi Issacharoff.
Tien afleveringen zal de nieuwe spionagethriller gaan krijgen. De serie Hit and Run gaat over een gelukkig getrouwde man wiens leven op zijn kop wordt gezet als zijn vrouw overlijdt na een mysterieus dodelijk ongeluk waarbij de bestuurder is doorgereden. De serie is bedacht en wordt geschreven door Lior Raz, Avi Issacharoff en de bedenkers van de Amazon serie Z: The Beginning of Everything, Dawn Prestwich en Nicole Yorkin.

Inmiddels is bekend dat Lior Raz (Fauda) en Sanaa Lathan (The Affair) hoofdrollen gaan spelen in de serie Hit and Run. Lior Raz, die dus tevens de bedenker is van de serie, speelt Segev Azulai. Dat is een voormalige Special Forces-soldaat die met pensioen is gegaan voor een rustiger leven, maar wordt gedwongen zijn gewelddadige verleden onder ogen te zien.


Sanaa Lathan

Sanaa Lathan speelt Naomi Hicks, een getalenteerde en ambitieuze New Yorkse journalist, die door een oude vlam wordt benaderd op zoek naar hulp bij het onderzoeken van de moord met wereldwijde implicaties. Kaelen Ohm (Condor), Moran Rosenblatt (Fauda) en Gregg Henry (Scandal) krijgen ook rollen in de serie. De opnamen van Hit and Run gaan binnenkort van start in Israël.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten