Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Hit and Run

Netflix heeft al in 2018 Hit and Run als serie besteld. De spionnen-dramaserie komt van de Fauda bedenkers Lior Raz en Avi Issacharoff.

Tien afleveringen zal de nieuwe spionagethriller gaan krijgen. De serie Hit and Run gaat over een gelukkig getrouwde man wiens leven op zijn kop wordt gezet als zijn vrouw overlijdt na een mysterieus dodelijk ongeluk waarbij de bestuurder is doorgereden. De serie is bedacht en wordt geschreven door Lior Raz, Avi Issacharoff en de bedenkers van de Amazon serie Z: The Beginning of Everything, Dawn Prestwich en Nicole Yorkin.

Inmiddels is bekend dat Lior Raz (Fauda) en Sanaa Lathan (The Affair) hoofdrollen gaan spelen in de serie Hit and Run. Lior Raz, die dus tevens de bedenker is van de serie, speelt Segev Azulai. Dat is een voormalige Special Forces-soldaat die met pensioen is gegaan voor een rustiger leven, maar wordt gedwongen zijn gewelddadige verleden onder ogen te zien.


Sanaa Lathan

Sanaa Lathan speelt Naomi Hicks, een getalenteerde en ambitieuze New Yorkse journalist, die door een oude vlam wordt benaderd op zoek naar hulp bij het onderzoeken van de moord met wereldwijde implicaties. Kaelen Ohm (Condor), Moran Rosenblatt (Fauda) en Gregg Henry (Scandal) krijgen ook rollen in de serie. De opnamen van Hit and Run gaan binnenkort van start in Israƫl.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Vandaag, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Vandaag, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Vandaag, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Vandaag, 13:00
3
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Vandaag, 12:00
The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2