Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Russell Tovey krijgt hoofdrol in ITV-dramaserie While the Night

Acteur Russell Tovey, bekend van Years and Years, speelt de hoofdrol in de ITV-dramaserie While the Night van Luther-maker Neil Cross.

Tovey speelt samen met Bertie Carvel (Doctor Foster), Amrita Acharia (Game of Thrones), Nina Toussaint-White (Bodyguard) en Paul Bazely (Benidorm) in de vierdelige serie van Euston Films. De opnamen van de serie, die gaat over spoken en moord in Londen, zijn inmiddels begonnen.


Russell Tovey

Tovey speelt goedbedoelende maar richtingloze Nathan, een man die probeert aan zijn verleden te ontsnappen. Nathan heeft een vreselijk geheim waarvan hij lang heeft gehoopt dat het onbekend zou blijven. Bijna een decennium later is Nathan geschokt wanneer Bob, gespeeld door Carvel, een ongewenst gezicht uit het verleden, voor zijn deur verschijnt met schokkend nieuws, wat een reeks catastrofale beslissingen teweegbrengt. While the Night is een meeslepend verhaal over psychologische spanning, angst, liefde en mogelijke verlossing.

ITV gaat de serie While the Night in 2020 vertonen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Gisteren, 11:00
1
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Gisteren, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
maandag, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
maandag, 15:00