Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie Notes on Live

Netflix heeft in 2017 een deal gesloten met Shonda Rhimes waardoor zij exclusief aan de slag is voor de streamingdienst. Inmiddels is bekend hoe een nieuwe titel heet waar ze bij betrokken is.

Het gaat om Notes on Live. De serie verkent onverwachte levensveranderende, euforische, hilarische en surrealistische plaatsen waar liefde een rol speelt. Het eerste seizoen zal verhalen bevatten waarin liefde en huwelijk samenkomen, wat het betekent en hoe het iemands leven verandert.

Rhonda Rhimes werkt samen aan de serie Notes on Live met Norman Lear, Steve Martin en Jenny Han. Zij is bekend van series als Grey's Anatomy en How to Get Away with Murder. Eind 2017 kreeg ze een contract bij Netflix om meerdere series te ontwikkelen. Netflix heeft nog geen lanceerdatum gemeld voor Notes on Live.


Shonda Rhimes
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00