Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hollywood, nieuwe serie van Ryan Murphy voor Netflix

Darren Chriss gaat naar Hollywood. De Glee almuni heeft op Instagram laten weten dat hij zal gaan spelen in de nieuwe Ryan Murphy/Netflix-serie Hollywood.

Naast spelen zal Chriss (foto) ook dienst gaan doen als uitvoerend producent. Hollywood is heeft direct een serie-order ontvangen door Netflix en maakt deel uit van de deal die Murphy heeft gesloten met Netflix.Er zijn vrij weinig details bekend over de serie Hollywood maar Murphy noemt het "een liefdesbrief aan de Gouden Eeuw van Tinseltown". Chriss vertelt: “Ik ben vereerd dat ik weer terug zal keren in het Huis van Murphy waar ik de hoofdrol zal gaan spelen maar ook Hollywood uitvoerend zal gaan produceren samen met Time’s King of Television.” Lees hier het Instagram bericht van Chriss.

Hollywood is de derde serie die Murphy gaat maken voor Netflix. The Politician (2019) en Ratched zijn de andere twee. Wanneer Hollywood in première zal gaan is nog niet bekend.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2