Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt nieuwe Ted Danson komedieserie

NBC bestelt nieuwe Ted Danson komedieserie

Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
De nog titelloze serie gaat over een rijke zakenman die die om de verkeerde redenen burgemeester van Los Angeles wil worden en meedoet aan de verkiezingen. Zodra hij wint, moet hij uitvinden waar hij voor staat, het respect van zijn personeel krijgen en contact maken met zijn tienerdochter, en dat terwijl hij de coyote-populatie controleert. NBC heeft nog geen titel of premièredatum aangekondigd.

Tina Fey en Robert Carlock

Danson (The Good Place), die voor de dertiende keer (een record) afgelopen dinsdag werd genomineerd voor een Emmy, zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe NBC-komedie. Award-winnaars Fey en Carlock (Unbreakable Kimmy Schmidt) zullen de serie schrijven en produceren. Fay en Carlock vertelde: “We zijn heel blij om weer terug te zijn bij NBC en te mogen schrijven voor een van de grootste netwerksterren, de man van Mary Steenburgen, Ted.”

Ted Danson

George Cheeks en Paul Telegdy, Co-Chairmen, NBC Entertainment vulde aan: “We vinden het geweldig dat dit de eerste NBC-serie is die we direct als serie mogen realiseren. Het is met talenten die we kennen en waarvan we houden en waarmee we hebben gewerkt tijdens een paar van de meest geliefde series in de geschiedenis van het netwerk. We kunnen niet wachten.”

Ga jij deze serie op je nog-te-kijken lijst zetten?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten