Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ werkt aan serie Falcon and Winter Soldier

Deadline meldt dat Marvel Studios regisseur Kari Skogland heeft ingehuurd om zes afleveringen van de korte serie Falcon and Winter Soldier te maken.

Malcolm Spellman is de schrijver van de serie. Er zullen bekende acteurs in verschijnen en de hoofdrollen zijn voor Anthony Mackie en Sebastian Stan. Regisseur Kari Skogland is bekend van series als The Walking Dead, House of Cards en The Handmaid's Tale, dus zij heeft erg veel kwaliteiten in huis.


Anthony Mackie

De serie Falcon and Winter Soldier zal te zien zijn bij de nieuwe streamingdienst Disney+. De serie gaat over de superhelden van Marvel Comics met de namen Falcon en Winter. Het eerste seizoen gaat in première in augustus 2020. Of er daarna een tweede seizoen volgt is nog niet bekend.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst