Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix laat Jim Parsons komedieserie maken

Jim Parsons, bekend van The Big Bang Theory, maakt voor Netflix de komedieserie Special.

Special is gebaseerd op de memoires van Will & Grace-schrijver Ryan O'Connell. De komedieserie zal uit acht afleveringen bestaan. De serie, die op 12 april in première gaat, zal het personage van O'Connell volgen. Het is een homoseksuele man met een milde hersenverlamming. Hij is slachtoffer van een ongeluk maar wil het beste van zijn leven maken.


Jim Parsons

Acteurs die deelnemen zijn Jessica Hecht, Punam Patel, Marla Mindelle, Augustus Prew en Patrick Fabian. Het project is afkomstig van The Big Bang Theory-producent Warner Bros. TV, studiogroep Stage 13 en Parson's bedrijf That's Wonderful Productions.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de komedieserie Living With Yourself, met Paul Rudd in de hoofdrol.
Vandaag, 20:48
De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00