Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix laat Jim Parsons komedieserie maken

Jim Parsons, bekend van The Big Bang Theory, maakt voor Netflix de komedieserie Special.

Special is gebaseerd op de memoires van Will & Grace-schrijver Ryan O'Connell. De komedieserie zal uit acht afleveringen bestaan. De serie, die op 12 april in première gaat, zal het personage van O'Connell volgen. Het is een homoseksuele man met een milde hersenverlamming. Hij is slachtoffer van een ongeluk maar wil het beste van zijn leven maken.


Jim Parsons

Acteurs die deelnemen zijn Jessica Hecht, Punam Patel, Marla Mindelle, Augustus Prew en Patrick Fabian. Het project is afkomstig van The Big Bang Theory-producent Warner Bros. TV, studiogroep Stage 13 en Parson's bedrijf That's Wonderful Productions.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00