Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hulu laat horrorserie Light as a Feather maken

Hulu laat horrorserie Light as a Feather maken

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van de tiendelige horrorserie Light as a Feather. De serie is gebaseerd op een verhaal van Zoe Aarsen dat al 2,9 miljoen lezers heeft op het gratis e-book platform Wattpad.
Light As a Feather, gemaakt door Lee Fleming Jr., volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Wanneer de meisjes precies zo sterven als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.

De productie begint in juni. "Light as a Feather is een boeiend en uniek verhaal, met bovennatuurlijke wendingen en sensaties waar lezers over de hele wereld gefascineerd door zijn geworden", zegt Aron Levitz, hoofd van Wattpad Studios.

5431 Light as a feather

Dit is het eerste Hulu-project op basis van een Wattpad-verhaal. In februari lanceerden Wattpad, Tongal en CW Seed de pilot-aflevering van Cupid's Match, gebaseerd op Lauren Palphreyman's Wattpad-hit met dezelfde naam. Series op basis van Wattpad-verhalen zijn ook in de maak bij Universal Cable Productions en eOne.

"Toen ik voor het eerst lid werd van Wattpad, wilde ik iets unieks creëren, personages verkennen en een wereld tonen waarin vrouwelijke krachten, vriendschap en bovennatuurlijke invloeden samenkomen", aldus auteur Zoe Aarsen. "Wattpad is een plek waar mensen samenkomen. Teen horror is mijn passie, dus ik kan niet wachten om Light as a Feather te kunnen delen met andere horrorliefhebbers op Hulu."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten