Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS cancelt 2 Broke Girls en bestelt vijf nieuwe series

CBS heeft op 24 maart 2017 al negentien series vernieuwd, maar enkele series moesten nog wachten op het oordeel van de Eye-zender.

Één van die series is de komedie 2 Broke Girls. Na zes seizoenen komt er een einde aan de komedieserie, want CBS heeft besloten om geen zevende seizoen te bestellen van de langlopende komedieserie over twee meiden die platzak zijn.

CBS heeft een aantal pilots opgepikt en een serie-order gedaan. Het zijn vijf series geworden: Instinct, Wisdom of the Crowd, SEAL Team, S.W.A.T. en Me, Myself and I.

Instinct (voorheen getiteld Killer Instinct en Dr. Death) gaat over voormalig CIA-agent Dylan, die sinds hij weg is gegaan bij de CIA een ‘normaal’ leven heeft opgebouwd als professor en schrijver. Hij wordt weer zijn oude leven ingetrokken als de NYPD (New York Police Department) zijn hulp nodig heeft om een seriemoordenaar te stoppen. Novakovic speelt Lizzie, een top-detective bij de NYPD, die Dylan benadert om haar te helpen in deze zaak.

De actie-dramaserie S.W.A.T focust zich op een S.W.A.T.-luitenant die het heel lastig krijgt op het ogenblik dat hij wordt aangesteld als leider van een plaatselijke eenheid. De eenheid is de laatste hoop om de misdaad in Los Angeles deels aan banden te kunnen leggen.

Me, Myself and I (van Dan Kopelman en Aaron Kaplan) volgt 50 jaar van het leven van een man. Het zal zich focussen op drie specifieke periodes in zijn leven – als een veertien jarige jongen in 1991, als een 40 jaar oude man in de huidige tijd en als 65-jarige in 2042.

Wisdom of the Crowd (met Jeremy Piven) is gebaseerd op een Israëlisch format met dezelfde naam. Het is gebaseerd op het idee dat een miljoen mensen meer weten en beter zijn dan één. De serie vertelt het verhaal van een technisch vernieuwer (Piven), die een crowdsourcing-hub bedenkt om de moord op zijn dochter op te kunnen lossen, en daarmee voor een revolutie op het gebied van misdaadoplossing in San Francisco zorgt.

Welke van de nieuwe series ga jij zeker kijken bij CBS? Is het tercht dat 2 Broke Girls is gecanceld?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_Nienkepiene
13 Mei 2017 16:13 -
Nog steeds niks bekend over criminal minds en de spinoff? Ik ben wel benieuwd of ze nog door willen gaan na alle harde klappen die de cast heeft gekregen
Reageer
avatar_renzoroy
13 Mei 2017 16:21
criminal minds is 7 april al verlengd voor een 13e seizoen, over beyond borders is nog niet bekend of er wel of niet een 3e seizoen komt
Reageer
avatar_Nienkepiene
13 Mei 2017 16:27
Oh oeps, had ik even gemist! Maar dankje :)
Reageer
avatar_Tim121
13 Mei 2017 16:58 -
Zonde van 2 Broke Girls! Jarenlang, ondanks ontelbare verschuivingen met het tijdstip van uitzending, al een betrouwbare stabiele factor in het uitzendschema van CBS. Hierdoor, en dankzij de mega syndication deal,
Reageer
avatar_Tim121
13 Mei 2017 16:59
zou een, eventueel verkort, zevende seizoen zeker niet onrechtvaardig zijn!
Reageer
avatar_RLS90
13 Mei 2017 17:26 -
Me, Myself and I doet me een klein beetje denken aan This is Us
Reageer
avatar_JanWillemK
13 Mei 2017 17:48 -
2 Broke Girls is al 3 seizoenen minder en minder aan het worden dus dat het gecanceld is vind ik niet heel erg.
Reageer
avatar_Linda60
13 Mei 2017 17:57 -
Balen dat 2 broke girls is gecanceld
Reageer
avatar_0opatriciao0
13 Mei 2017 18:18 -
Echt jammer van 2 broke girls
Reageer