Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld? [Deel 2]

In Amerika starten vanaf deze week weer vele series. Welke zullen vernieuwd worden en welke gecanceld? De redactie van MijnSerie vertelt wat zij verwachten in deze vierdelige serie "Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld?" Vandaag deel 2 (Klik hier voor deel 1)The Goldbergs (2013) is een familie comedy dat zich afspeelt in de jaren '80 en gaat om een moeder en een heetgebakerde vader die zo van hun drie excentrieke kinderen houden dat ze het niet aankunnen om ze te zien opgroeien.

Oordeel van de redactie
Jos Herbrink: gecanceld
Jessica Dillema: gecanceld
Dennis Korpel: gecanceld
Fer Dillema: gecanceld

Gemiddelde verwachting: gecanceldIn Trophy Wife krijgt voormalig party girl Kate ineens een grote familie wanneer ze verliefd wordt op een man met drie manipulatieve kinderen en twee veroordelende ex-vrouwen.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel
Jessica: twijfel - “Ik ben fan en ik hoop dat, ondanks de misleidende titel van de serie, veel mensen de serie gaan kijken”.
Dennis: twijfel
Fer: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: twijfelIn Lucky 7 veranderen de levens van zeven medewerkers van een tankstation in Queens op vele onverwachte manieren wanneer zij de jackpot van een loterij winnen. Elke aflevering gaat over een ander personage en elk seizoen zal een andere groep volgen in soortgelijke omstandigheden. Gebaseerd op de Britse serie The Syndicate.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel - "Het heeft het zeker inzich om vernieuwd te worden, maar of het genoeg kijkers zal krijgen is de vraag".
Jessica: twijfel
Dennis: vernieuwd
Fer: gecanceld - “Geen fan van Amerikaanse remakes. Zend gewoon de Britse variant uit ofzo.”

Gemiddelde verwachting: twijfelIn Back in the Game trekt een onlangs gescheiden, alleenstaande moeder in bij haar vervreemde vader, een bierliefhebbede voormalige honkbalspeler. Met tegenzin gaat ze het Little League team van haar zoon coachen en wordt ze teruggetrokken in de wereld van sport die ze ooit gezworen heeft achter zich te laten.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: twijfel
Dennis: Twijfel
Fer: gecanceld

Gemiddelde verwachting: twijfel/gecanceldIn The Crazy Ones is Simon Roberts het hoofd van een machtige instantie, met de grootste klanten en merken in de wereld. Maar nog belangrijker voor hem is zijn dochter Sydney naast zijn zijde te hebben.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd - “Als je Robin Williams de hoofdrol laat spelen moet dit wel goed komen”.
Jessica: vernieuwd
Dennis: vernieuwd
Fer: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: vernieuwdThe Michael J. Fox Show is losjes gebaseerd op het echte leven van Michael J. Fox, een partner en vader van drie in New York City, die moet omgaan met familie, carrière en uitdagingen, inclusief de ziekte van Parkinson.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: gecanceld - "Ik denk niet dat hij het nog in zich heeft".
Dennis: twijfel
Fer: gecanceld

Gemiddelde verwachting: gecanceldMasters of Sex gaat over William Masters en Virigina Johnson, twee Amerikaanse seksuologen die baanbrekend werk hebben verricht op het gebied van de menselijke seksualiteit. Het werk van Masters en Johnson was onderhevig aan controversie, omdat met name de homoseksualiteit en het vrouwelijk orgasme op een totaal andere manier werden bekeken dan vroeger het geval was.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel
Jessica: twijfel
Dennis: twijfel
Fer: twijfel - “Ze zeggen ‘Sex sells’ maar of seks en wetenschap als serie kunnen slagen?”

Gemiddelde verwachting: twijfel
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (10)

avatar_anonymous
18 sep 2013 16:10 -
De bovenste drie series ga ik zeker kijken (de pilot van Trophy Wife is al een tijdje online, geweldige komedie)..

Dit jaar wel minder serie's dan voorheen die ik wil kijken......
Reageer
avatar_JessicaD
18 sep 2013 17:34 -
Ja, Trophy Wife is geweldig =).
Reageer
avatar_anonymous
19 sep 2013 13:29 -
Ik denk dat Masters Of Sex vernieuwd wordt, de serie staat bij vele mensen op nr1 als beste pilot van dit seizoen. Leuk om Lizzy Caplan weer te zien.
Reageer
avatar_anonymous
19 sep 2013 16:58 -
Masters of Sex wordt natuurlijk verlengd. Kwalitatief gezien is dat een van de betere series dit pilotseizoen, wellicht de beste zelfs. Kijk, Trophy Wife wordt gecanceld, daar durf ik dan wel weer m'n hand voor in het vuur te steken.
Reageer
John Doe
René (gast)
21 sep 2013 11:28 -
Wat verbaast over de voorspelling van Masters of Sex. Dit is een zekerheidje, HBO... de hoge verwachtingen die er nu al zijn over deze serie.. Dat wordt zeker verlengen... Hoe kun je trouwens twijfelen over een HBO serie?
Reageer
avatar_anonymous
23 sep 2013 12:55 -
Rene, Masters of Sex is helemaal niet van HBO. Het is een serie van Showtime, dat is toch niet echt hetzelfde. Maar verder klopt het wat je zegt, Masters of Sex is een zekerheidje. Krijgt al goede kritieken en veel critici zijn er heel positief over. De pilot is ook ijzersterk.
Reageer
John Doe
René (gast)
23 sep 2013 17:39 -
Yep, dat is wel een verschil HBO of Showtime maar dan nog Showtime timmert de laatste tijd ook aardig aan de weg met goede series, neem Dexter, Nurse Jackie.. :-)
Reageer
avatar_anonymous
25 sep 2013 14:47 -
Als je Dexter had vervangen met Homeland, dan waren we het eens geweest =D
Reageer
avatar_anonymous
02 okt 2013 23:12 -
Het ziet er ook slecht uit voor Lucky 7, er is al sprake van dat het deze week nog wordt gecanceld. Ook Trophy Wife presteert nog niet naar behoren, er moet qua kijkcijfers snel schot in komen ander komt die al verwachte cancelling heel spoedig
Reageer
avatar_JessicaD
04 okt 2013 23:13 -
Na gisteren al de eerste vernieuwing (Sleepy Hollow), is vandaag de eerste gecancelde serie: Lucky 7.
Reageer

Laatste nieuws

Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03