Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld? [Deel 1]

Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld? [Deel 1]

In Amerika starten vanaf deze week weer vele series. Welke zullen vernieuwd worden en welke gecanceld? De redactie van MijnSerie vertelt wat zij verwachten in deze vierdelige serie "Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld?"



Sleepy Hollow wordt omschreven als een moderne, bovennatuurlijke thriller gebaseerd op The Legend of Sleepy Hollow. Het volgt Ichabod Crane als partner van Sleepy Hollows vrouwelijke sheriff in de strijd om mysteries op te lossen tussen het goed en kwaad.

Oordeel van de redactie
Jos Herbrink: vernieuwd
Jessica Dillema: vernieuwd
Dennis Korpel: vernieuwd
Ferdinand Dillema: vernieuwd - “Echt een heerlijke serie maar het heeft wel een hoog Supernatural gehalte. Ik ben zeer enthousiast over de pilot en ik denk dat het bij meer mensen zal aanslaan”.

Gemiddelde verwachting: vernieuwd



Dads (2013) gaat over twee succesvolle mannen in hun dertiger jaren ondervinden dat hun leven op zijn kop wordt gezet wanneer hun ongepaste vaders onverwachts bij hun intrekken.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: gecanceld
Dennis: gecanceld - “In al het comedygeweld ontkom je er niet aan dat series gaan sneuvelen. Dit is duidelijk een van de mindere series deze herfst”.
Ferdinand: gecanceld - “Het hele idee van de serie trekt me nog niet helemaal, het klinkt niet als zo’n serie waar je even een avondje lekker naar gaat kijken. Ik ga natuurlijk wel kijken om te zien of de serie me tegenspreekt”.

Gemiddelde verwachting: gecanceld



Brooklyn Nine-Nine gaat over een diverse groep van detectives in een wijk aan de rand van New York.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel
Jessica: vernieuwd
Dennis: vernieuwd - “Op de een of andere manier doen politieseries het altijd wel lekker”.
Ferdinand: twijfel - “Als ik al naar de poster kijk kan ik alleen maar denken aan nummers zoals “Jizz in my pants”, “I’m on a boat”, en “I just had sex”. Ik kan Andy Samberg nog niet serieus nemen. Aan de andere kant, ik vind het ook fijn dat er een humoristische kijk wordt gegeven op het hele politieserie gebeuren. Geen idee welke kant deze serie zal op gaan”.

Gemiddelde verwachting: twijfel/vernieuwd



Mom gaat over een net nuchtere alleenstaande moeder probeert haar leven bij elkaar te rapen in Napa Valley.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: twijfel
Dennis: vernieuwd - “Vanwege het tijdsslot (tussen HIMYM en 2 Broke Girls in) is deze serie bij voorbaat al in het voordeel van menig andere serie”.
Ferdinand: twijfel - “Hoewel deze serie mij heerlijk lijkt (oké, ik ben een fan van Anna Faris), weet ik niet zeker of de kijkers zitten te wachten op een nieuwe sitcom. Dit lijkt me wel een van de betere sitcom kandidaten.”

Gemiddelde verwachting: twijfel



Hostages gaat over een succesvolle chirurg wonende in Washington D.C. wordt geselecteerd om de president van Amerika te opereren. Ze wordt midden in een politieke samenzwering gegooid wanneer haar hele familie gegijzeld wordt en het is aan haar om het leven van haar man en kinderen te redden.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel/vernieuwd - "Twijfel of het concept wel haalbaar is voor meerdere seizoenen".
Jessica: twijfel - “Kan mij nog niet helemaal voorstellen hoe ze hier meer dan één seizoen mee vol gaan krijgen, maar als ze dat op een interessante manier weten te doen kan het vernieuwd worden”.
Dennis: twijfel
Ferdinand: twijfel

Gemiddelde verwachting: twijfel



In The Blacklist geeft 's Werelds meest gezochte crimineel zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd
Jessica: vernieuwd
Dennis: vernieuwd
Ferdinand: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: vernieuwd



In Agents of S.H.I.E.L.D. keert agent Phil Coulson terug naar de wereldwijde rechtshandhavingsorganisatie S.H.I.E.L.D. Hij zet een klein, zeer goed opgeleid team van agenten in voor zaken die nog niet geclassificeerd zijn: het nieuwe, het vreemde en het onbekende. Dat team bestaat uit Grant Ward, een expert in het gevecht en spionage, piloot en martial artist Agent Melinda May, en de geweldige, maar ook sociaal onhandige wetenschappers Agent Leo Fitz en Agent Jemma Simmons. Ze zullen worden vergezeld door de nieuwe rekruut en computer hacker Skye.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd
Jessica: vernieuwd
Dennis: vernieuwd - “Met zoveel aandacht vooraf, moet deze serie wel een succes worden. Al dan niet geforceerd”.
Ferdinand: vernieuwd: “Een serie die Marvel’s The Avengers opvolgt moet wel een overweldigend succes worden”.

Gemiddelde verwachting: vernieuwd
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

anonymous
anonymous 17 september 2013, 21:46
En wat krijgt de winnaar??? :P
JanWillemK
JanWillemK 17 september 2013, 21:58
Ik ga dit jaar minder nieuwe series kijken. Teveel series en geen tijd :(

Alleen Brooklyn Nine-Nine uit dit lijstje ga ik kijken op het moment dat de eerste aflevering uitgezonden wordt.
denman84
denman84 17 september 2013, 22:05
Eeuwige roem is voornamelijk waar we het voor doen natuurlijk ;-)
Lyannah
Lyannah 18 september 2013, 08:33
Het blijft een feit dat sommige series een plot hebben waar je in eerste instantie het gevoel hebt dat ze er nauwelijks een heel seizoen mee kunnen vullen. Het hangt af van de karakters en de casting of een serie het gaat doen volgens mij.
anonymous
anonymous 18 september 2013, 10:52
Brooklyn Nine-Nine net gezien, maar ben niet onder de indruk van deze serie..
anonymous
anonymous 18 september 2013, 10:59
Het is natuurlijk altijd een gok wat wel en wat niet gaat lopen
LostGirl
LostGirl 19 september 2013, 10:41
Heb al de nieuwe series gekeken die uit zijn gekomen.
Sleepy Hollow is zeker een aanrader, zeer goede opzet van de serie.
Dads is voor mij nu al een cancel. Twee vaders die het leven van hun zonen zuur maken, eerder mijn leven.
Brooklyn Nine-Nine. Heeft veel potentie, zoveel verschillende karakters, stijl van schrijven, heb alleen het gevoel dat Adam Samberg teveel zijn best moet doen om de grappen te laten overkomen.
Edwin
Edwin 21 september 2013, 19:30
Erg benieuwd naar Hostages en The Blacklist!
anonymous
anonymous 21 september 2013, 22:12
Sleepy Hollow was een erge verrassing. Een goed plot met de nodige mogelijkheden. Dads was vreselijk, Nine-Nine was flauw en saai en ben benieuwd naar de overige drie.
JessicaD
JessicaD 3 oktober 2013, 22:04
Onze voorspelling van Sleepy Hollow was in elk geval juist =). Het heeft zojuist een bestelling gekregen voor een tweede seizoen.
anonymous
anonymous 6 oktober 2013, 17:16
The Blacklist is in ieder geval besteld voor een heel seizoen. Goede kijkcijfers de eerste twee afl en de kijkers van NCIS, NCIS: LA, Person of Interest en series met een procedural format die kijken ernaar, dus een grote doelgroep.

Dads en Brooklyn Nine-Nine doen het redelijk, maar Fox is niet blij met de nummers die binnenkomen, dus daar moet wat gebeuren anders komen deze series in gevaar.

Agents of Shield nam een enorme duik in kijkcijfers de tweede aflevering, het is in ieder geval niet het kijkcijferkanon geworden waar ABC op gehoopt had. Maar nog zorgelijker voor de serie is waarschijnlijk dat zelfs de echte Marvel fanboys (en girls) de serie matig vinden. Lees eens de comments op de boards en die zijn niet mals. Dus daar moet zeker wat gaan gebeuren
Log in om een reactie achter te laten