Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spider-Man serie Noir met Nicolas Cage krijgt serieorder van Amazon

Spider-Man serie Noir met Nicolas Cage krijgt serieorder van Amazon

MGM+ en Prime Video hebben een serieorder gegeven aan Noir, een live-action serie gebaseerd op de Marvel-comic Spider-Man Noir.
De serie met in de hoofdrol Oscarwinnaar Nicolas Cage (foto onder), die sinds vorig jaar in ontwikkeling is, komt van Oren Uziel en Steve Lightfoot die zullen optreden als co-showrunners en uitvoerend producenten.De Emmy-winnende regisseur Harry Bradbeer zal de eerste twee afleveringen regisseren en de regie op zich nemen.

Uziel en Lightfoot hebben de serie ontwikkeld met het Oscar-winnende team achter Spider-Man: Into the Spider-Verse: Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, die ook als uitvoerend producent zullen optreden. De verwachte serie zal in eigen land debuteren op het lineaire kanaal van MGM+ en daarna wereldwijd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden.

Noir vertelt het verhaal van een ouder wordende en berooide privédetective (Cage) in het New York van de jaren 1930, die gedwongen wordt om te worstelen met zijn vorige leven als de enige echte superheld van de stad.

"Het Marvel-universum uitbreiden met Noir is een unieke kans en we zijn vereerd om deze serie naar onze wereldwijde Prime Video-klanten te brengen", zegt Vernon Sanders, hoofd televisie, Amazon MGM Studios. "De extreem getalenteerde Nicolas Cage is een ideale keuze voor onze nieuwe superheld en het volleerde productieteam met Phil Lord, Christopher Miller, Amy Pascal en het ongelooflijke team van Sony is toegewijd aan het uitbreiden van deze franchise op de meest authentieke manier."

De serie wordt geproduceerd door Uziel, Lightfoot, Lord, Miller en Pascal. Noir wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios.

"We zijn ontzettend blij met Nicolas Cage in deze serie! Niemand anders kan zoveel pathos, pijn en hart in dit unieke personage leggen," zegt Katherine Pope, President Sony Pictures Television Studios. "Samen met onze briljante producenten en partners bij Amazon MGM Studios en Prime Video, konden we ons geen beter team wensen om deze herbewerking van zo'n iconisch personage in Sony's universum van Marvel-personages te verkennen."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten