Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Channel 4-docuserie Spacey Unmasked over Kevin Spacey opgepikt door HBO Max

Channel 4-docuserie Spacey Unmasked over Kevin Spacey opgepikt door HBO Max

Bijna een jaar nadat Kevin Spacey onschuldig werd bevonden aan zedendelicten, komen Channel 4 en HBO Max met Spacey Unmasked.
Channel 4's Spacey Unmasked, dat twee jaar geleden werd aangekondigd maar waar we sindsdien niets meer over hebben gehoord, heeft een trailer uitgebracht en zal zeer binnenkort van start gaan. De documentaire zal getuigenissen uitzenden van meer mannen die hun ervaringen met de tweevoudig Oscarwinnaar beschrijven.Geproduceerd door Oscar-genomineerde Mike Lerner en ex-Channel 4 News baas Dorothy Byrne, zal het tweeluik op maandag 6 en dinsdag 7 mei worden uitgezonden. Het is opgepikt door HBO Max en ID in de VS na een deal tussen Warner Bros. Discovery (WBD) en distributeur All3Media International.

Channel 4 zei dat Spacey Unmasked "Spacey's gedrag onderzoekt en met meerdere mannen praat die niets te maken hebben met de zaak [van vorig jaar] over hun ervaringen met Kevin Spacey, die bijna allemaal nooit eerder hebben gesproken."

De documentaire onderzoekt een man die ooit één van de meest bewonderde en gerespecteerde acteurs ter wereld was. Met nooit eerder vertoonde interviews en archiefmateriaal belicht Spacey Unmasked zijn leven vanaf zijn kindertijd tot zijn vroege succes op Broadway en de daaropvolgende bliksemstijging naar het sterrendom, vóór zijn val.

Vorig jaar werd de acteur van House of Cards (2013) en American Beauty onschuldig bevonden op negen aanklachten bij het Londense Southwark Crown Court, waaronder aanranding, die tussen 2001 en 2013 zouden zijn gepleegd en betrekking hadden op vier mannen.

All3Media International beheert de internationale rechten voor de serie en heeft meerdere voorverkopen geregeld, waaronder met WBD voor ID en HBO Max.

Andere gebieden waar de documentaire is verkocht zijn HBO Max in Polen, FTA HBO Max in Spanje, voor FTA-netwerken en Discovery+ in Italië en Duitsland, voor HBO Max en Discovery+ in Latijns-Amerika en voor Three Now in Nieuw-Zeeland. Daarnaast zullen PSB's waaronder DR Denemarken, YLE Finland, NRK Noorwegen, SVT Zweden en VRT België in première gaan in hun land. RTL Nederland en Nine Network Australië hebben de rechten in hun land.

Spacey Unmasked is geregisseerd en geproduceerd door Katherine Haywood en uitvoerend geproduceerd door Byrne en Lerner. Het wordt geproduceerd door Roast Beef Productions in samenwerking met All3 Media International. Roast Beef Productions is het Oscargenomineerde productiebedrijf achter docufilms als The Square, Hell and Back Again, Pussy Riot: A Punk Prayer en Who is Ghislaine Maxwell?
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
ma 29 april, 15:48
"heeft een trailer laten vallen"... Dit is wel heel letterlijk vertaald van "dropped a trailer" en niet echt een Nederlandse uitspraak. Gelukkig is trailer geen aanhangwagen geworden :-).

Maar ik zie dat de gifbeker voor Spacey nog niet leeg is. Ik heb helemaal niets met dit soort series die duidelijk alleen zijn bedoeld om mensen (nog verder) te beschadigen. De man heeft voor de rechter gestaan, is vrijgesproken maar is inmiddels overal gecancelled. Kennelijk is dat voor een aantal mensen niet voldoende. Ik vind dat persoonlijk walgelijk.
1
Log in om een reactie achter te laten