Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dramaserie Birthright in ontwikkeling bij Netflix

Dramaserie Birthright in ontwikkeling bij Netflix

Birthright, een soapy familiedrama project van Women of the Movement en Black Cake-maker Marissa Jo Cerar, is geland op Netflix.
In Birthright, geschreven door Cerar, is journaliste Maya James stomverbaasd wanneer ze erfgenaam wordt van een van de grootste en meest winstgevende likeurbedrijven in Amerika, maar het is een geschenk dat haar leven overhoop gooit wanneer ze de vele geheimen onthult die haar weldoeners begraven hebben.

15097 Marissa Jo Cerar

Netflix was in een concurrerende situatie met een aanzienlijke ontwikkeling deal, hebben bronnen vernomen. Aaron Kaplan's Kapital Entertainment, waar Cerar (foto) onder een algemene deal valt, is de studio.

Cerar produceert samen met Kapital's Kaplan, Brian Morewitz en hoofd productie Michael Lohmann.

Dit is het derde grote project voor Cerar onder haar deal bij Kapital, na Women of the Movement, dat in 2022 op ABC te zien was, en Black Cake, dat in november op Hulu in première ging. Het lot van die laatste moet nog officieel worden bevestigd door de Disney-streamer.

Dit betekent een terugkeer naar Netflix voor Cerar, die eerder werkte aan de serie 13 Reasons Why van de wereldwijde streamer. Haar eerdere schrijfwerk omvat ook Hulu's The Handmaid's Tale, Freeform's The Fosters (2013) en Shots Fired van Fox.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten