Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Forgive and Forget met Ty Burrell krijgt pilotorder van ABC

Forgive and Forget met Ty Burrell krijgt pilotorder van ABC

ABC test een nieuwe komedie met Ty Burrell in de hoofdrol.
Bronnen onthulden dat het project een jaar geleden in de maak was en het project van Punky Brewster (2021)-duo Eugene Garcia-Cross en Robin Shorr wordt nu voortgezet.

Het is de laatste pilotorder voor het Disney-netwerk. Eerder werd onthuld dat Tim Allen terugkeerde naar ABC voor een familiekomedie van Duncanville-makers Mike Scully en Julie Thacker Sully. Dat was de eerste pilotorder van het seizoen voor ABC, dat zich in plaats daarvan het hele jaar door richt op ontwikkeling.De serie, die afkomstig is van 20th Television, volgt Hank (Burrell, foto), de vaste gast van elk feest. Na een onverwachte diagnose maakt Hank opnieuw contact met zijn verantwoordelijke volwassen zoon Ben in de hoop samen nieuwe herinneringen te maken.

Garcia-Cross zal schrijven met Shorr als showrunner. Ze zullen samen met Burrell produceren via zijn Desert Whale Productions.

Burrell is bekend door zijn rol als Phil Dunphy in ABC's Modern Family en gaf zijn stem aan Jack in de animatieserie voor volwassenen Duncanville van Fox.

Garcia-Cross is coproducent van Disney+'s reboot van The Santa Clauses en werkte eerder aan Punky Brewster (2021) voor Peacock en Indebted voor NBC. Hij was lid van het 2018 NBC Writers On The Verge Program.

Forgive and Forget is geïnspireerd op zijn ervaringen met de zorg voor een ouder met Alzheimer en de serie hoopt een ziekte die miljoenen mensen treft te destigmatiseren.

Shorr was onlangs nog co-uitvoerend producent van Punky Brewster (2021) en showrunner en uitvoerend producent van Disney+'s Diary of a Future President. Shorr werkte eerder ook aan Galavant, The Middle en The Carmichael Show.

Burrell lanceerde Desert Whale Productions in 2020 met een algemene deal bij 20th Television. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en produceren van half-uur komedies van opkomende en ondervertegenwoordigde stemmen en ontwikkelde eerder Yours, Mine & Paul met Julia Meltzer bij ABC.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten