Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Owen Wilson gaat spelen in golfcomedyserie voor Apple TV+

Owen Wilson gaat spelen in golfcomedyserie voor Apple TV+

Owen Wilson gaat de golfbaan op voor een comedyserie voor Apple TV+.
De acteur, onder andere bekend van de film The Royal Tenenbaums en Marvel's Loki, speelt de hoofdrol in een titelloze serie voor de streamer en gaat deze produceren. De serie komt van Ford v Ferrari-schrijver Jason Keller.Wilson (foto) speelt de hoofdrol van Pryce Cahill, een ex-prof golfer wiens carrière twintig jaar geleden voortijdig werd afgebroken. Nadat hij wordt ontslagen bij een sportwinkel in Indiana en zijn vrouw hem in de steek laat, zet Pryce zijn geld volledig in op een zeventienjarig golffenomeen.

Wilson is een bekende golfliefhebber en komt regelmatig naar PGA-evenementen. De acteur, die onlangs schitterde in Disney's Haunted Mansion remake, is binnenkort te zien in de misdaadthriller Lips Like Sugar, die zich afspeelt tijdens de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, geregisseerd door Brantley Gutierrez.

Keller, die ook films als Escape Plan en Machine Gun Preacher heeft geschreven, heeft de tiendelige serie bedacht, geschreven en geproduceerd.

De serie wordt geproduceerd door Apple Studios en geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris.

Propagate Content's Ben Silverman, Howard T. Owens en Rodney Ferrell, Entertainment 360's Guymon Casady, Piece of Work's Lee Eisenberg en Natalie Sandy, Chris Moynihan en Bill Callahan produceren samen met Keller en Wilson.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten