Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Animatieserie Taskmasters in ontwikkeling bij FOX

Animatieserie Taskmasters in ontwikkeling bij FOX

FOX heeft een script toegezegd voor de geanimeerde werkplekkomedie Taskmasters, van onder andere Brian Keith Etheridge (The Neighborhood).
Brendon Walsh (Crank Yankers), striptekenaar Johnny Ryan, Fox Entertainment Studios en Fox's Bento Box Entertainment zijn ook betrokken bij het animatie-project.

14443 Taskmasters

Taskmasters, mede geschreven door Etheridge (foto, links), Walsh (foto, midden) en Ryan, is een half uur durende geanimeerde werkplek-komedie. De serie volgt een groepje schattige mafkezen die zich in de gig-economie bewegen bij een onopvallend 'wij doen elke klus'-bedrijf. In de serie worden geintjes uitgehaald met echte klanten, dus pas op - de volgende keer dat je een raar telefoontje krijgt op je werk, kan het wel eens een tekenfilmfiguur uit Taskmasters zijn!

Etheridge, die ook als showrunner fungeert, produceert samen met Walsh en Ryan. Het project wordt geproduceerd door Fox Entertainment Studios en Fox's Bento Box Entertainment.

Etheridge is momenteel een co-uitvoerend producent voor Apple's komedie Mythic Quest: Raven's Banquet. Hij was eerder co-uitvoerend producent voor The Neighborhood op CBS, The Ranch op Netflix, The Goldbergs (2013) op ABC en The Dangerous Book For Boys op Amazon. Hij was ook toezichthoudend producent voor Mike & Molly op CBS en The Mick op Fox.

Hij heeft geschreven voor Comedy Central-hits South Park en Workaholics en was de hoofdschrijver en acteur van Spike TV's reality-programma The Joe Schmo Show. Hij heeft verschillende scripts/realityshows geproduceerd en heeft meerdere shows/sitcoms verkocht aan CBS, FOX, Comedy Central en Spike TV.

Als stand-upcomedian was Etheridge te zien in Comedy Central's serie Premium Blend en trad hij op tijdens de prestigieuze New Faces en The Nasty show op het Montreal Comedy Festival. Hij treedt regelmatig op in de Improv en in de omgeving van Los Angeles.

Walsh heeft geschreven voor Disney-animatieserie Pickle & Peanut, Netflix's The Midnight Gospel en Comedy Central's Crank Yankers. Hij is te zien geweest bij Drunk History, Conan en is gastheer van The World Record Podcast op het All Things Comedy-netwerk.

Ryan heeft meerdere stripboeken en geanimeerde televisieseries geschreven en getekend, waaronder Angry Youth Comix, een stripboek gepubliceerd door Fantagraphics, en Blecky Yuckerella, een strip die zijn oorsprong vond in de alternatieve krant de Portland Mercury. Hij creƫerde ook Pig Goat Banana Cricket, een animatieserie die hij samen met Dave Cooper maakte en die werd opgepikt door Nickelodeon.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten