Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Prime Video bestelt romantische thrillerserie We Were Liars

Prime Video heeft aangekondigd dat het We Were Liars in serie heeft besteld, gebaseerd op E. Lockhart's New York Times bestseller met dezelfde naam.

Het boek vertelt een tragisch liefdesverhaal en een amnesiethriller die zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Van de roman voor jonge volwassenen zijn wereldwijd bijna 3 miljoen exemplaren verkocht en het boek heeft sinds het uitkwam vele weken op de bestsellerlijst van de New York Times gestaan, waaronder meerdere weken op nummer 1.

De serie wordt geschreven en geproduceerd door Julie Plec (The Vampire Diaries, Legacies) en Carina Adly MacKenzie (Roswell, New Mexico, The Originals).Plec (foto) zal de eerste aflevering schrijven en MacKenzie de tweede. Emily Cummins (The Endgame, Vampire Academy) en Lockhart produceren ook.

We Were Liars gaat in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

"We Were Liars van E. Lockhart is een aangrijpend verhaal over familie, liefde, geheimen en leugens dat perfect is voor ons Prime Video-publiek", zegt Vernon Sanders, hoofd televisie voor Amazon en MGM Studios. "Lockhart, Julie Plec en Carina Adly MacKenzie zijn elk briljant in het creëren van complexe personages en we kijken ernaar uit om samen te werken met deze ongelooflijke vertellers, samen met Universal Television, om deze serie tot leven te brengen."

"Dit beklemmende psychologische mysterie van E. Lockhart heeft alles: eerste liefde, familiedrama en plotwendingen die je op het puntje van je stoel houden!" zegt Erin Underhill, president, Universal Television. "Met Julie en Carina als aanvoerders van de serie kan het project niet in betere handen zijn. We zijn verheugd om samen te werken met Prime Video en Amazon Studios om We Were Liars naar publiek over de hele wereld te brengen."

"We zijn al jaren geobsedeerd door dit geliefde verhaal en een tijdje leek het erop dat het misschien degene was die ons ontglipt was. Maar uiteindelijk zijn we opgetogen om het tot leven te brengen met iedereen bij Prime Video en UTV, die net zo gepassioneerd zijn over dit kronkelige verhaal als wij. We zijn ook ongelooflijk dankbaar dat de auteur zich achter de schermen bij ons creatieve team heeft gevoegd. Wij zijn zelf die-hard boekfans en hebben één boodschap voor de vele trouwe lezers: als iemand je vraagt hoe het afloopt... lieg dan gewoon," aldus uitvoerend producenten Julie Plec en Carina Adly MacKenzie.

Een premièredatum en meer details over We Were Liars worden later bekendgemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst