Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
George Clooney gaat The Department van Showtime regisseren

George Clooney gaat The Department van Showtime regisseren

Showtime heeft een direct-naar-serie bestelling gegeven aan The Department, gebaseerd op de veelgeprezen Franse politieke spionagethriller-serie Le Bureau des Légendes.
De serie is afkomstig van George Clooney en Grant Heslov's Smokehouse Pictures, MTV Entertainment Studios en 101 Studios. Clooney (foto) zal de serie regisseren en ook uitvoerend produceren met Heslov via hun Smokehouse Pictures. De productie begint later dit jaar.



In Le Bureau des Légendes, gemaakt door Eric Rochant, staan het dagelijks leven en de missies van agenten binnen Frankrijks belangrijkste externe veiligheidsdienst centraal. Het concentreert zich op het 'Bureau der Legenden', dat verantwoordelijk is voor het opleiden en begeleiden van deep-cover agenten op langdurige missies in gebieden met Franse belangen. Deze agenten leven jarenlang onder een valse identiteit en hebben als taak goede inlichtingenbronnen te identificeren en te werven.

The Department, gebaseerd op de meeslepende en briljante serie Le Bureau des Légendes, volgt de grote traditie van Homeland, een van de meest succesvolle en merkbepalende series van Showtime," aldus Chris McCarthy, President/CEO, Showtime en Paramount Media. "Net zoals Homeland wereldwijde spionage heeft verheven, zal The Department de kijkers nog dieper meenemen in een wereld van intriges en bedrog met gecompliceerde personages die worstelen met hun eigen demonen terwijl ze vechten tegen existentiële bedreigingen voor de natie en de wereld."

Le Bureau des Légendes is een Canal+ Creation Original serie geproduceerd door Top - The Originals Productions (Alex Berger, Eric Rochant) en Federation Studios (Pascal Breton).

Le Bureau des Légendes

"We zijn verheugd om het DNA van Le Bureau des Légendes (foto) uit te breiden via The Department for Showtime met onze vrienden van MTV Entertainment Studios en 101 Studios," aldus Alex Berger, President en Uitvoerend Producent bij The Originals Productions (TOP). "The Originals Productions (TOP), Federation en Paramount brengen onze franchise naar het volgende niveau en maken een nieuwe internationale spionageserie met hoge inzet die zich vandaag de dag afspeelt in een zeer complexe geopolitieke omgeving."

The Department wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios en zal worden geleid door Keith Cox en Nina L. Diaz van MTVE Studios; David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin en Bob Yari van 101 Studios (Yellowstone (2018)); Alex Berger voor The Originals Productions; en Ashley Stern en Pascal Breton voor Federation Studios/Federation Entertainment of America.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten