Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Spectrum bestelt coronavirus-serie The Second Wave van Robert en Michelle King

Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.

The Second Wave draait om de onverwachtste, dodelijke tweede golf van het coronavirus in New York City. Het verhaal volgt de levens van de buren Rachel en Lily, terwijl zij in isolatie zitten in de grote stad. Er zullen zes afleveringen van de serie verschijnen. De opnames starten naar verluidt aankomende week en zullen 23 december afgerond worden, zodat de serie eind dit jaar nog van start kan gaan.

De serie is bedacht en geschreven door Robert en Michelle King (The Good Fight). Daarnaast zullen zij met Liz Glotzer (The Good Fight) en Brooke Kennedy (The Good Wife) dienen als uitvoerend producenten. Spectrum Originals en CBS Studios produceren samen de nieuwe serie.

Audra McDonald (The Good Fight), Taylor Schilling (Orange Is the New Black) en Steven Pasquale (The Comey Rule) zullen de hoofdrollen vervullen de hoofdrollen in The Second Wave. McDonald speelt Rachel en Schilling is te zien als Lily. Pasquale vervult de rol van Dr. Zach, Rachel haar man.


Robert en Michelle King
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
23 okt 2020 14:37 -
Ze proberen wel heel snel te cashen over de ruggen van de zieken en doden heen. Beetje onsmakelijk.
Reageer
avatar_H3nDri3
23 okt 2020 21:59
Hollywood doet alles voor geld. Als er ergens een natuurramp is geweest of een aanslag, heb je binnen een jaar ook een film of serie daarover.
Reageer
avatar_ThomasNL92
25 okt 2020 22:36 -
Wie zit hier nu op te wachten? Ach Hollywood is al jaren niet meer wat het vroeger was.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1