Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spectrum bestelt coronavirus-serie The Second Wave van Robert en Michelle King

Spectrum bestelt coronavirus-serie The Second Wave van Robert en Michelle King

Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
The Second Wave draait om de onverwachtste, dodelijke tweede golf van het coronavirus in New York City. Het verhaal volgt de levens van de buren Rachel en Lily, terwijl zij in isolatie zitten in de grote stad. Er zullen zes afleveringen van de serie verschijnen. De opnames starten naar verluidt aankomende week en zullen 23 december afgerond worden, zodat de serie eind dit jaar nog van start kan gaan.

De serie is bedacht en geschreven door Robert en Michelle King (The Good Fight). Daarnaast zullen zij met Liz Glotzer (The Good Fight) en Brooke Kennedy (The Good Wife) dienen als uitvoerend producenten. Spectrum Originals en CBS Studios produceren samen de nieuwe serie.

Audra McDonald (The Good Fight), Taylor Schilling (Orange Is the New Black) en Steven Pasquale (The Comey Rule) zullen de hoofdrollen vervullen de hoofdrollen in The Second Wave. McDonald speelt Rachel en Schilling is te zien als Lily. Pasquale vervult de rol van Dr. Zach, Rachel haar man.


Robert en Michelle King
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

BlackBiker
23 oktober 2020, 14:37
Ze proberen wel heel snel te cashen over de ruggen van de zieken en doden heen. Beetje onsmakelijk.
0
anonymous
23 oktober 2020, 21:59
Hollywood doet alles voor geld. Als er ergens een natuurramp is geweest of een aanslag, heb je binnen een jaar ook een film of serie daarover.
0
ThomasNL92
25 oktober 2020, 22:36
Wie zit hier nu op te wachten? Ach Hollywood is al jaren niet meer wat het vroeger was.
0
Log in om een reactie achter te laten