Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO bestelt seriebewerking van bestseller The Son

HBO bestelt seriebewerking van bestseller The Son

HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
The Son is gebaseerd op de gelijknamige bestseller, die zich midden in Oslo's brute hiërarchie van corruptie afspeelt. Het verhaal draait om Sonny Lofthus, een ontsnapte veroordeelde en een opioïden verslaafde die zijn verleden niet kan herinneren. Lofthus is op de vlucht voor de wet en op zoek naar een onbekende waarheid.

Jake Gyllenhaal (Homicide: Life On The Street) zal de hoofdrol spelen in de nieuwe serie. Denis Villeneuve (Prisoners) zal de serie regisseren. Lenore Zion (Good Behavior) gaat The Son schrijven en zal met Jonathan Nolan (Westworld) en Lisa Joy (Westworld) dienen als showrunners. Gyllenhaal en Villeneuve zullen ook dienen als uitvoerend producenten, samen met Nolan, Joy en Athena Wickham (Fringe).


Jake Gyllenhaal
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 21 oktober 2020, 17:00
Hoewel ik Amerikaanse verfilmingen van Scandinavische series vaker fout dan goed zie gaan (zie bijv. de vreselijk Millennium verfilmingen) heb ik hier toch wel fiducie in. Denis Villeneuve (!), Jonathan Nolan en Lisa Joy hebben toch wel aardige trackrecords. Dus wie weet!
Log in om een reactie achter te laten