Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt Dad Stop Embarrassing Me met Jamie Foxx

Netflix bestelt Dad Stop Embarrassing Me met Jamie Foxx

Netflix heeft de komedieserie Dad Stop Embarrassing Me besteld. Jamie Foxx speelt de hoofdrol en Bentley Kyle Evans (The Jamie Foxx Show) dient als showrunner.
Netflix heeft officieel groen licht gegeven aan Dad Stop Embarrassing Me. De komedieserie draait om een vader en dochter. Jamie Foxx (White Famous) gaat de hoofdrol vervullen in de nieuwe serie, daarnaast zal hij ook dienen als uitvoerend producent. De serie is gebaseerd op de verhouding tussen Jamie Foxx en zijn dochter Corinne Foxx (Sweet/Vicious). Zijn dochter gaat geen rol vervullen, maar zal wel dienen als uitvoerend producent.

Jim Patterson (Two and a Half Men) was eerst de showrunner, maar hij is van het project afgestapt. Bentley Kyle Evans (The Jamie Foxx Show) heeft zijn taak nu overgenomen. Kyla-Drew (The Good Doctor) gaat de rol van de dochter in de serie vervullen. David Alan Grier (Crank Yankers), Porscha Coleman (Silicon Valley), Jonathan Kite (2 Broke Girls) gaan ook een hoofdrol spelen in Dad Stop Embarrassing Me. Ken Whittingham (Modern Family) gaat alle afleveringen regisseren.


Jamie Foxx
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
DAVE2804 4 september 2020, 13:40
"De serie is gebaseerd op de verhouding tussen Jamie Foxx en zijn dochter Corinne Foxx."

Hoezo? Is die relatie zo speciaal dan? Of is die eigenlijk net zoals de relatie tussen zoveel vaders en dochters? Dit is dus wat H3nDri3 bij een ander bericht ook al liet weten. Netflix gaat de laatste tijd vooral voor bekende namen, in dit geval Jamie Foxx. Maar de serie zelf klinkt totaal niet interessant.
Log in om een reactie achter te laten