Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

NBC lanceert video-on-demand dienst hayu in Nederland

De video-on-demand dienst hayu is nu ook in Nederland beschikbaar. De dienst van NBC Universal International biedt ruim 6.000 afleveringen aan series.

De dienst is rechtstreeks via www.hayu.com beschikbaar voor consumenten. Tegelijk met Nederland wordt hayu ook in België en Luxemburg gelanceerd. De dienst biedt series als Keeping Up with the Kardashians en de spin-offs daarvan, of de franchises The Real Housewives of Atlanta, Million Dollar Listing Los Angeles, Below Deck en Made in Chelsea, naast vele andere series – maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om hun favoriete series te downloaden om deze onderweg zonder internetverbinding te kijken.

6741 Hayu

“We willen vaart zetten achter het verder uitrollen van hayu naar de consument. Deze lancering op de Nederlandse markt, samen met België en Luxemburg, is een belangrijke volgende stap in onze ambities”, licht Hendrik McDermott, Senior Vice President Branded On-Demand van NBC Universal International toe.

De dienst, die zonder vast abonnement kan worden afgenomen, kost € 5,99 per maand en biedt toegang tot het complete aanbod. Alle hayu klanten krijgen de eerste 30 dagen gratis zodra ze zich aanmelden.
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Vandaag, 13:00
2
De film Penoza: The Final Chapter, het vervolg op Penoza, is vanaf begin juni te zien bij Netflix. Alle seizoenen van de misdaadserie zijn te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 12:00
1
Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
Vandaag, 11:00
Het 22ste seizoen van Silent Witness verschijnt eind juni op NPO Plus en wordt wekelijks uitgezonden bij NPO 1 Extra.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04