Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO-series alleen te zien via Ziggo

Liefhebbers van HBO-series als Game of Thrones, Veep, Girls en Westworld kunnen vanaf 2017 in Nederland alleen nog terecht bij Ziggo, want per 1 januari 2017 is HBO in Nederland gestopt met uitzenden. Ziggo gaat nu de HBO-inhoud uitzenden via een nieuw pakket, het zogenaamde Movies & Series XL-pakket. Het Movies & Series XL-pakket is het vroegere TV-Royaal abonnement. Dit abonnement is wel twee euro duurder geworden, van € 9,95 naar € 11,95 per maand. Bestaande abonnees mogen de prijsverhoging nog drie maanden uitstellen en kijken dus eigenlijk een kwartaal 'gratis' HBO.

Game of Thrones, Girls, Boardwalk Empire en vele andere HBO-series zijn voortaan steeds een 24 uur na de uitzending in Amerika live op televisie in Nederland te zien. Via de Ziggo-mediabox op de televisie en via de Ziggo Go-app op mobiele apparaten zijn de films en series ook on demand te bekijken.

KPN zal niet gelukkig zijn met deze ontwikkeling, want het is een flinke slag die Ziggo met deze deal heeft geslagen. KPN probeert voor de klanten het leed wat te verzachten door series en films toe te voegen in het Pluspakket. Zo zijn series als Borgen en The Walking Dead al toegevoegd.

Zou je voor de HBO series en films overstappen naar Ziggo of het nieuwe Ziggo-pakket aanschaffen?


De IJzeren Troon van Westeros uit de populairste HBO-serie Game of Thrones
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
03 jan 2017 12:51 -
Ik heb van Ziggo een maand gratis gekregen in december. Op zich is het wel leuk, en er staan series op waar ik gek op ben (True Blood, Banshee,GoT), ik zit nog in dubio. Wel een pakket nemen, of toch deze gratis maand voorbij laten gaan. Ik denk er nog even over na. Buiten dat er trouwens de HBO series te zien zijn, heb je ook veel meer zenders, en daar zitten ook wel leuke series bij (AMC met Fear the walking dead bijv.).
Reageer
avatar_anonymous
03 jan 2017 13:45 -
In mijn regio valt er niks te kiezen. Wij kunnen hier niet voor Ziggo kiezen. De eigenaar van het netwerk hier drukt zijn eigen bedrijf, Caiway, door onze strot.
Reageer