Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Starz cancelt Heels, Blindspotting en Run the World en gaat niet verder met The Venery of Samantha Bird

Starz heeft drie lopende dramaseries en één aankomend project geschrapt. Het netwerk heeft Heels, Run the World en Blindspotting gecanceld en gaat ook niet verder met The Venery of Samantha Bird.
Heels, Run the World en Blindspotting hebben allemaal twee seizoenen gedraaid en de productie van The Venery of Samantha Bird is in mei gestaakt vanwege de stakingen. Er moesten nog twee afleveringen gefilmd worden.

Heels

Heels draait om de mannen en vrouwen die hun dromen najagen in de wereld van het worstelen. De serie speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgia en volgt een worstelpromotie die in handen is van een familie. Twee broers en rivalen (Stephen Amell en Alexander Ludwig) vechten om de erfenis van hun overleden vader. In de ring moet iemand de good guy spelen en iemand de nemesis, de hiel. Maar in de echte wereld zijn die personages soms moeilijk na te leven - of moeilijk achter te laten.

Alison Luff, Mary McCormack, Kelli Berglund, Allen Maldonado, James Harrison, Roxton Garcia en Chris Bauer spelen ook een hoofdrol in de serie die wordt geproduceerd door Lionsgate in samenwerking met Paramount Network Television.

Run the World

Run the World is gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Leigh Davenport. De serie volgt een groep slimme, grappige en levendige zwarte vrouwen van in de dertig - hevig loyale beste vriendinnen - die wonen, werken en spelen in Harlem. Terwijl ze streven naar wereldheerschappij, maken ze hoogte- en dieptepunten mee in hun carrière, hebben ze relaties en liefdesverdriet, waardoor ze opnieuw moeten evalueren wie ze zijn en waar ze naartoe gaan. In de kern is het een authentieke en onverbloemde serie over benijdenswaardige vriendschap en niet alleen overleven - maar samen gedijen.

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb en Corbin Reid spelen samen met Stephen Bishop en Tosin Morohunfola. Erika Alexander, Nick Sagar, Jay Walker en Tonya Pinkins speelden een gastrol in seizoen één.

Blindspotting

Blindspotting, van Rafael Casal en Daveed Diggs, draait om Ashley (Jasmine Cephas Jones), die een middenklasse leven leidde in Oakland totdat Miles (Casal), haar partner sinds twaalf jaar en vader van hun zoon Sean (Atticus Woodward) plotseling werd opgesloten, waardoor ze in een chaotisch leven terecht kwam toen ze gedwongen werd in te trekken bij Miles' moeder, Rainey (Helen Hunt), en zus, Trish (Jaylen Barron).

Casal en Diggs zijn niet alleen medebedenkers van de serie, maar zijn ook beiden uitvoerend producent en schrijver. Casal is ook showrunner en regisseur van vier afleveringen. Jess Wu Calder en Keith Calder van Snoot Entertainment, Emily Gerson Saines, Ken Lee en Tim Palen zijn ook de uitvoerende producenten en Wu Calder regisseerde ook twee afleveringen in seizoen twee. Lionsgate produceerde.

The Venery of Samantha Bird heeft Katherine Langford in de titelrol en is gecreëerd door Anna Moriarty.

De serie volgt Samantha Bird, die tijdens een bezoek aan familie in New England opnieuw contact legt met haar jeugdliefde en halsoverkop verzeild raakt in een schijnbaar perfecte sprookjesromance. Maar onder hun koortsdroom schuilt een meer verontrustende interpretatie van deze affaire. De serie wordt beschreven als een beklemmend portret van verslavende liefde en de gevolgen die een relatie heeft op de families in een klein stadje in New England.

Finn Jones, Embeth Davidtz, Francesca Reale, Brenda Strong, Adam Faison, Shalini Bathina en Tyrone Marshall Brown spelen ook mee.

Moriarty is ook uitvoerend producent. Salvatore Stabile (Waco) is showrunner en uitvoerend producent. Jessica Rhoades (Station Eleven) is uitvoerend producent via haar Pacesetter Productions shingle, Larysa Kondracki is uitvoerend producent en Rachel Polan is co-uitvoerend producent.

De serie wordt geproduceerd door Lionsgate Television en Paramount Television Studios.

Variety meldde het nieuws als eerste.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten