Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Hulu gaat niet verder met The Devil in the White City

Het venijn zat in de details, blijkbaar: Hulu heeft besloten niet verder te gaan met The Devil in the White City.
De langverwachte gelimiteerde serie zou het verhaal vertellen van Daniel H. Burnham, een veeleisende maar visionaire architect die racet om zijn stempel op de geschiedenis te drukken met de wereldtentoonstelling van 1893 in Chicago, en Dr. H. Holmes, Amerika's eerste moderne seriemoordenaar en de man achter het beruchte 'Murder Castle' dat in de schaduw van de beurs werd gebouwd.



Keanu Reeves was oorspronkelijk verbonden om de hoofdrol te spelen, maar maar stapte er in oktober uit. Regisseur Todd Field vertrok kort daarna. Er werden pogingen gedaan om hen te vervangen, met aanbiedingen die uiteindelijk niets opleverden.

De serie van acht afleveringen zou in 2024 van start gaan, maar de productie zou pas dit jaar beginnen. Van ABC Signature in samenwerking met Paramount Television Studios, zou Devil geproduceerd worden door Martin Scorsese, Rick Yorn, Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson, Stacey Sher, Sam Shaw, Lila Byock en Mark Lafferty.

ABC Signature blijft zich inzetten voor het project en hoopt een nieuw onderkomen te vinden.




Het project is in verschillende stadia van ontwikkeling geweest sinds DiCaprio de filmrechten van het boek van Erik Larson (foto) kocht in 2010 en het eerder opzette als een speelfilm bij Paramount met Scorsese om te regisseren. In 2019 kondigde Hulu aan het project te ontwikkelen als een big-budget serie met DiCaprio en Scorsese als uitvoerend producenten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK 9 maart 2023, 19:05
Zonde, dit leek mij wel leuk! Ik ben normaliter niet van de series en films die zich afspeelt in een oude setting, maar als de namen Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio en Keanu Reeves eraan gekoppeld zijn dan ga je toch kijken.
Ik baalde wel enorm dat Keanu Reeves er mee stopte.

Nou maar hopen dat een Amazon het oppikt ofzo, die hebben geld zat.
Log in om een reactie achter te laten