Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 24

"It's Showtime everybody. Showtime"

De 70ste Showtime

The Flash (2014)

10 oktober was de dag dat het vierde seizoen van The Flash (2014) van start ging bij The CW. The Flash (2014) is een superheldenserie geboren bij Arrow als spin-off en is duidelijk beter dan de oorspronkelijke serie. The Flash (2014) verschilt een dag en nacht van Arrow. Barry Allen is leuk, onbevangen en positief. Hij probeert mensen positief te beïnvloeden en in vele gevallen lukt dat ook.

Al moet ik zeggen dat na drie seizoenen bij mij de rek er wel een beetje uit is. Maar omdat het, als ik de trailers kan geloven, een andere kant op gaat met The Flash (2014) blijf ik nog even kijken. Arrow heb ik al een tijd geleden opgegeven. Maar omdat Barry zo cute is en ik stiekem toch wel benieuwd ben hoe het gaat aflopen blijf ik nog maar even kijken.

Maar er moet wel wat gaan gebeuren. Als superheldenserie verwacht ik veel superboeven en dat zat er in het voorgaande seizoen helaas niet in. Jammer want in mijn ogen kunnen superhelden geen superhelden zijn als er geen superschurken zijn. En dan bedoel ik niet één ernstig irritante schurk maar heleboel geweldige schuldige schurken als Captain Cold en Heat Wave. Tja, sommige schurken mogen er nu gewoon eenmaal wezen. Hé, ik heb ook mijn ogen niet in mijn zak zitten.

The Flash (2014) is leuk, zolang ze niet gaan zingen en dansen en er interessante superschurken zijn die The Flash (2014) proberen te bestrijden. Dus voor de vierde keer “Go Team Flash.”

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Bob Seger & The Silver Bullet Band - Still the Same

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst