Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, aflevering 30

Showtime, aflevering 30

"It's Showtime everybody. Showtime"

Teen Wolf

Het is lastig om over Teen Wolf te schrijven als één geheel. Elk seizoen heeft namelijk een afzonderlijk verhaal. Er zijn inmiddels zes seizoenen, waarvan het zesde de laatste zal zijn, helaas. Teen Wolf ging van start op 5 juni 2011 bij MTV. De acteur Dylan O’Brien is bekend geworden door deze bovennatuurlijke serie over weerwolven. Hij is populairder dan de hoofdrolspeler Tyler Posey, althans in ieder geval op MijnSerie.

Ondanks dat ieder seizoen een afzonderlijk verhaal heeft, met dezelfde hoofdrolspelers, groei je toch mee met de karakters. Het blijft daarom ook interessant om naar de serie te kijken. Scott McCall (Posey) wordt in het eerste seizoen gebeten door een weerwolf en hij maakt dan een vreemde lichamelijke veranderingen door. Deze verandering is het begin van de vele afleveringen en seizoenen die volgen.

Zijn beste vriend Stiles Stilinski (O’Brien) is de enige in de serie die mens blijft. En dat is niet gemakkelijk daar hij omringt wordt door weerwolven en andere bovennatuurlijke wezens. In ieder seizoen zien we weer andere vreemde wezens en de personen die op hen jagen opduiken in Beacon Hills. De bekendste weerwolf jagers zijn de Argent’s die hun jacht op weerwolven staken na seizoen twee en slechts bescherming gaan bieden aan hen die het nodig hebben.

Seizoen zes hebben ze gelinkt aan het liedje Riders on the Storm van The Doors. In dit seizoen worden mensen gewist uit de realiteit, dit kwam ze wel makkelijk uit daar O’Brein druk bezig is met de opnames van het derde deel van de Maze Runner. Ook is er een boek uitgekomen in 2012 van Nancy Holder, One Fire: A Teen Wolf Novel, die het verhaal vertelt van Scott McCall en de gebeurtenissen uit het eerste seizoen.

Dit was de radiocolumn, dit keer van Nimuë, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is You’re So Beautiful – Empire Cast (feat. Jussie Smollett and Yazz)

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten