Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mike Colter speelt in pilot van CBS-dramaserie Evil

Mike Colter krijgt een hoofdrol in de pilot van CBS-dramaserie Evil van Robert en Michelle King. Dat meldt Variety.

Colter is vooral bekend van de Marvel/Netflix-serie Luke Cage, waarin hij ook de hoofdrol had. Maar die serie is - samen met de andere Marvel-series op Netflix - onlangs geannuleerd.


Mike Colter

In Evil speelt Colter David DaCosta, een katholieke priester in opleiding. Hij heeft de opdracht van de kerk om onverklaarbare verschijnselen te beoordelen om te zien of er een bovennatuurlijke of wetenschappelijke verklaring voor is. Eerder werd al bekend dat de Nederlandse actrice Katja Herbers ook te zien is in Evil. Zij speelt een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog die zich verdiept in vermeende wonderen, demonische verschijnselen en andere buitengewone gebeurtenissen en moet daarbij samenwerken met David DaCosta (Colter).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00