Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mike Colter speelt in pilot van CBS-dramaserie Evil

Mike Colter krijgt een hoofdrol in de pilot van CBS-dramaserie Evil van Robert en Michelle King. Dat meldt Variety.

Colter is vooral bekend van de Marvel/Netflix-serie Luke Cage, waarin hij ook de hoofdrol had. Maar die serie is - samen met de andere Marvel-series op Netflix - onlangs geannuleerd.


Mike Colter

In Evil speelt Colter David DaCosta, een katholieke priester in opleiding. Hij heeft de opdracht van de kerk om onverklaarbare verschijnselen te beoordelen om te zien of er een bovennatuurlijke of wetenschappelijke verklaring voor is. Eerder werd al bekend dat de Nederlandse actrice Katja Herbers ook te zien is in Evil. Zij speelt een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog die zich verdiept in vermeende wonderen, demonische verschijnselen en andere buitengewone gebeurtenissen en moet daarbij samenwerken met David DaCosta (Colter).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2