Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Katja Herbers heeft hoofdrol in Amerikaanse serie Evil

Katja Herbers speelt een hoofdrol in de Amerikaanse serie Evil, waarvan eerst een pilot door de Amerikaanse zender CBS zal worden gemaakt.

Evil wordt ontwikkeld door de makers van de serie The Good Fight en is volgens The Hollywood Reporter een dramaserie met bovennatuurlijke elementen. Herbers speelt de rol van Kristen Benoist, een sceptische forensisch psycholoog die werkt voor de katholieke kerk. In haar functie onderzoekt ze mysterieuze incidenten om erachter te komen of er een wetenschappelijke of bovennatuurlijke verklaring voor is.

Andere rollen, waarvoor nog acteurs gecast moeten worden, zijn die van een beginnende priester en een ambtenaar. Het trio onderzoekt samen mogelijke heilige wonderen, mensen die bezeten zijn door demonen en andere bovennatuurlijke incidenten. Herbers, die in Nederland onder andere in de series Divorce en Beatrix, Oranje onder vuur acteerde, timmert al een tijdje aan de weg in Amerika. De Nederlandse actrice speelde de afgelopen jaren in The Americans, Manhattan, The Leftovers, Manhunt: Unabomber en Westworld.


Katja Herbers
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
20 feb 2019 19:55 -
Ik heb net gelezen dat ook Mike Colter (Luke Cage) in deze serie gaat spelen
Reageer
avatar_Roeman
20 feb 2019 22:14
Bijgewerkt op: 20 feb 2019 22:14
Precies, dat staat hier: https://www.mijnserie.nl/nieuws/casting-nieuws/7129-mike-colter-speelt-in-pilot-van-cbs-dramaserie-evil/
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1