Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Katja Herbers heeft hoofdrol in Amerikaanse serie Evil

Katja Herbers speelt een hoofdrol in de Amerikaanse serie Evil, waarvan eerst een pilot door de Amerikaanse zender CBS zal worden gemaakt.

Evil wordt ontwikkeld door de makers van de serie The Good Fight en is volgens The Hollywood Reporter een dramaserie met bovennatuurlijke elementen. Herbers speelt de rol van Kristen Benoist, een sceptische forensisch psycholoog die werkt voor de katholieke kerk. In haar functie onderzoekt ze mysterieuze incidenten om erachter te komen of er een wetenschappelijke of bovennatuurlijke verklaring voor is.

Andere rollen, waarvoor nog acteurs gecast moeten worden, zijn die van een beginnende priester en een ambtenaar. Het trio onderzoekt samen mogelijke heilige wonderen, mensen die bezeten zijn door demonen en andere bovennatuurlijke incidenten. Herbers, die in Nederland onder andere in de series Divorce en Beatrix, Oranje onder vuur acteerde, timmert al een tijdje aan de weg in Amerika. De Nederlandse actrice speelde de afgelopen jaren in The Americans, Manhattan, The Leftovers, Manhunt: Unabomber en Westworld.


Katja Herbers
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
20 feb 2019 19:55 -
Ik heb net gelezen dat ook Mike Colter (Luke Cage) in deze serie gaat spelen
Reageer
avatar_Roeman
20 feb 2019 22:14
Bijgewerkt op: 20 feb 2019 22:14
Precies, dat staat hier: https://www.mijnserie.nl/nieuws/casting-nieuws/7129-mike-colter-speelt-in-pilot-van-cbs-dramaserie-evil/
Reageer

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00