Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Katja Herbers heeft hoofdrol in Amerikaanse serie Evil

Katja Herbers heeft hoofdrol in Amerikaanse serie Evil

Katja Herbers speelt een hoofdrol in de Amerikaanse serie Evil, waarvan eerst een pilot door de Amerikaanse zender CBS zal worden gemaakt.
Evil wordt ontwikkeld door de makers van de serie The Good Fight en is volgens The Hollywood Reporter een dramaserie met bovennatuurlijke elementen. Herbers speelt de rol van Kristen Benoist, een sceptische forensisch psycholoog die werkt voor de katholieke kerk. In haar functie onderzoekt ze mysterieuze incidenten om erachter te komen of er een wetenschappelijke of bovennatuurlijke verklaring voor is.

Andere rollen, waarvoor nog acteurs gecast moeten worden, zijn die van een beginnende priester en een ambtenaar. Het trio onderzoekt samen mogelijke heilige wonderen, mensen die bezeten zijn door demonen en andere bovennatuurlijke incidenten. Herbers, die in Nederland onder andere in de series Divorce en Beatrix, Oranje onder vuur acteerde, timmert al een tijdje aan de weg in Amerika. De Nederlandse actrice speelde de afgelopen jaren in The Americans, Manhattan, The Leftovers, Manhunt: Unabomber en Westworld.


Katja Herbers
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

sarlottje
sarlottje 20 februari 2019, 19:55
Ik heb net gelezen dat ook Mike Colter (Luke Cage) in deze serie gaat spelen
Mandy1966
Mandy1966 20 februari 2019, 22:14
Precies, dat staat hier: https://www.mijnserie.nl/nieuws/casting-nieuws/7129-mike-colter-speelt-in-pilot-van-cbs-dramaserie-evil/
Log in om een reactie achter te laten