Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Noah Jupe speelt in HBO-serie The Undoing

De jonge Engelse acteur Noah Jupe speelt een hoofdrol naast Nicole Kidman en Hugh Grant in The Undoing.

Dat is een nieuwe zesdelige serie van HBO, geschreven door David E. Kelley en geregisseerd door Susanne Bier. Noah Jupe, die 13 jaar is, werd al eerder door Susanne Bier geregisseerd in de serie The Night Manager.


Noah Jupe

The Undoing is een bewerking van Jean Hanff Korelitz's boek You Should Have Bowned. De serie gaat over Grace Sachs (Nicole Kidman), die precies het leven leeft zoals ze dat ooit voor zichzelf heeft gewild. Ze is een succesvolle therapeut, heeft een toegewijde echtgenoot (Hugh Grant) en een jonge zoon (Noah Jupe) die op een elitaire privéschool in New York City zit. Maar dan volgt er een gewelddadige dood, een vermiste echtgenoot, en een serie van vreselijke onthullingen. Er is dus veel rampspoed en Grace moet gaan werken aan een nieuw leven voor haar kind en zichzelf.

David E. Kelley produceert The Undoing en is showrunner. Susanne Bier regisseert alle afleveringen. HBO heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Undoing zal verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Scarfacelift
31 jan 2019 14:16 -
Nicole Kidman blijft een lust voor t oog om naar te kijken!! Wacht met spanning af naar de release datum!!
Reageer

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
1
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1