Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Max Jenkins en Luke Roessler in Netflix-serie Dead to Me

Netflix is bezig met de realisatie van de komedieserie Dead to Me, geproduceerd door CBS Television Studios en Gary Sanchez Productions. Er is meer bekend over de acteurs die meespelen.

De serie bestaat uit tien afleveringen en is een duistere komedie over een krachtige vriendschap die bloeit tussen een weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim, zo meldde MijnSerie op 6 april.

Embed from Getty Images
Max Jenkins

Max Jenkins (The Mysteries of Laura) en Luke Roessler (Legion) spelen mee in de serie, samen met Christina Applegate en Linda Cardellini. Liz Feldman schreef het script en is tevens showrunner. Dit is de eerste Netflix-serie die Feldman maakt. Eerder werkte ze voor NBC en maakte One Big Happy. Tevens schreef ze teksten voor 2 Broke Girls en The Ellen DeGeneres Show.

De executive producers zijn Will Ferrell en Adam McKay (LA to Vegas). Netflix heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de komedieserie te zien zal zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00