Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Max Jenkins en Luke Roessler in Netflix-serie Dead to Me

Netflix is bezig met de realisatie van de komedieserie Dead to Me, geproduceerd door CBS Television Studios en Gary Sanchez Productions. Er is meer bekend over de acteurs die meespelen.

De serie bestaat uit tien afleveringen en is een duistere komedie over een krachtige vriendschap die bloeit tussen een weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim, zo meldde MijnSerie op 6 april.

Embed from Getty Images
Max Jenkins

Max Jenkins (The Mysteries of Laura) en Luke Roessler (Legion) spelen mee in de serie, samen met Christina Applegate en Linda Cardellini. Liz Feldman schreef het script en is tevens showrunner. Dit is de eerste Netflix-serie die Feldman maakt. Eerder werkte ze voor NBC en maakte One Big Happy. Tevens schreef ze teksten voor 2 Broke Girls en The Ellen DeGeneres Show.

De executive producers zijn Will Ferrell en Adam McKay (LA to Vegas). Netflix heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de komedieserie te zien zal zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1