Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor de rol van Guy Gardner in Green Lantern

HBO Max werkt aan een live-action serie over de Guy Gardner superhelden. De streamingservice heeft nu bekend wie de rol van superheld Guy Gardner gaat vervullen.

Er zijn tien afleveringen besteld van Green Lantern, vanaf wanneer deze te zien zijn bij HBO Max is nog niet bekend. Er worden wel steeds meer details bekend over de serie. Zo heeft HBO Max nu castingnieuws uitgebracht over de rol van Guy Gardner. Waarschijnlijk wordt er binnenkort meer bekend over de andere rollen.

Finn Wittrock (American Horror Story) gaat een van de hoofdrollen vervullen. Wittrock zal te zien zijn als superheld Guy Gardner. Het DC Comics personage werd origineel bedacht door John Broome en Gil Kane. De Guy Gardner uit de serie is gebaseerd op de Guy Gardner van Steve Englehart en Keith Giffen uit de jaren tachtig, zoals de meeste hem kennen. Toch is Guy op een of andere manier ook aardig.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00