Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Drie series van The CW weer in productie

De opnames van onder andere The Flash (2014) lijken binnenkort weer van start te gaan. Naar verluidt zoekt The CW naar een startdatum voor de productie.

De productie van The CW series, die in Vancouver worden opgenomen, kan mogelijk weer van start gaan. Naar verluidt zoekt Warner Bros. TV namelijk naar een datum tussen 20 en 27 augustus, waarop de castleden aankomen. Daarna zullen ze twee weken in quarantaine doorbrengen en kunnen de opnames echt weer beginnen.

Onder deze series vallen The Flash (2014), Riverdale en de aankomende serie Superman & Lois. Door de opkomst van het coronavirus werden de producties stilgelegd, waardoor de laatste seizoenen van The Flash en Riverdale vervroegd werden beƫindigd. Volgens het schema van The CW gaan de nieuwe seizoen van The Flash (2014) en Riverdale en de nieuwe serie Superman & Lois pas in januari van start.


The Flash
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieƫn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1